Modele de huse pentru telefoane

Modele de huse pentru telefoane

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem posibilitatea de a ne cumpara doar telefoane care sa apartina de cele mai de renume firme de pe piata, insa din pacate acestea costa destul de multi bani, iar din acest motiv, foarte multa lume nu isi permite sa si le cumpere.

In acest caz, o multime de utilizatori isi vor indrepta atentia si spre dispozitive care apartin unor firme nu foarte renumite, si cu siguranta calitatea telefoanelor pe care si le vor cumpara, va fi una indoielnica.

Tot ce trebuie sa stii insa, si asta indiferent de ce brand preferi, si pentru ce model optezi, este faptul ca un smartphone, pentru a functiona la capacitate maxima foarte mult timp, trebuie sa fie si foarte bine intretinut.

In acest caz, mai intai de toate, chiar in momentul in care iti vei alege telefonul, va trebui sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile. Din aceasta categorie fac parte foliile transparente, husele, dar si geamul de protectie pentru ecran.

Folia transparenta poate sa protejeze telefonul pentru ca ecranul acestuia sa nu se zgarie, sa nu se depuna praful sau sa nu se murdareasca display-ul. Ei bine, in schimb, un geam de protectie va fi realizat din sticla, si pe langa sarcinile indeplinite de catre folie, va proteja foarte bine dispozitivul in cazul unui eventual impact.

Asadar, dintre aceste doua accesorii, cel mai bine ar fi sa iti alegi un geam de protectie din sticla, insa in cazul in care nu vei gasi un astfel de accesoriu, poti opta si pentru o folie din nailon, insa asta pana in momentul in care gasesti geamul protector din sticla.

Husa este un al doilea accesoriu extrem de important pentru un telefon mobil inteligent. Alegand un astfel de accesoriu, telefonul tau poate sa fie protejat in totalitate, astfel ca pe suprafata acestuia nu vor mai aparea zgarieturi, praf sau chiar si mizerie.

De la caz la caz, se poate gasi si o husa care sa ofere doar protectie partiala dispozitivului, iar aceasta husa va fi de tip carcasa, insa aceste huse sunt indragite de catre utilizatori pentru ca se poate utiliza telefonul fara a fi scos din husa atunci cand suna, sau cand vrei sa faci poze.

Ei bine, referitor la tipurile de huse, poti sa gasesti huse anume pentru fiecare model de telefon, astfel ca te poti uita de exemplu de huse Htc, dar poti si sa cauti huse pentru orice alt model de telefon, care sa apartina unei alte firme.

In ciuda faptului ca multa lume se fereste de ele pentru ca atunci cand suna telefonul, acesta trebuie scos afara, husele universale pot si ele sa ofere o protectie totala telefonului, si sunt si destul de aspectuoase. Un mare avantaj pe care il au aceste accesorii este pretul, ele fiind in multe cazuri si cu 50% mai ieftine decat husele speciale pentru fiecare model de telefon.

Se pot gasi si huse care au forma unui saculet, insa nici acestea nu sunt foarte indragite de catre utilizatori, pe cand husele de tip coperta de carte, sunt cele mai cautate si cele mai indragite, pentru ca protejeaza total telefonul, si au si pe ecran o parte decupata, unde se vede cat este ceasul sau cine ne suna.

0 Shares
You May Also Like