Moduri-de-a-ti-pastra-iPhone-ul-curat-si-protejat

Moduri de a-ti pastra iPhone-ul curat si protejat

0 Shares
0
0
0

Cu linii perfecte, din aluminiu anodizat si sticla ceramica, iPhone 5 arata mai degraba ca o mica bijuterie, decat ca un smartphone. Dupa ce veti face upgrade-ul la un iPhone 5, puteti constata unele defecte de finisare, dupa scoaterea foliei de protectie.

Un quick-search online, va va lamuri ca aceste lucruri sunt destul de comune, iar aici aveti 2 optiuni: fie alegeti un RMA (pentru inlocuirea device-ului de catre Apple) sau il pastrati asa.

Totusi, aceste mici defecte s-au constatat la primele serii aparute, intre timp Apple a imbunatatit procesele de finisare si device-urile noi puse in vanzare, nu mai prezinta astfel de probleme.

Daca iPhone-ul tau arata perfect din punct de vedere estetic, poate ca vei prefera sa-l protejezi cu elementele de siguranta specifice, pe care le poti gasi si cumpara din comert, asa cum ar fi husele, ecranele de protectie, etc.

Daca esti in cautare de huse iPhone, cele mai bune le poti gasi pe magazingsm.ro.

O carcasa foarte buna pe care o puteti incerca este SwitchEase Tones. Nu numai schema de culori (ce completeaza foarte bine tema originala iPhone) este un avantaj, dar ofera de asemenea o protectie foarte solida, la un pret foarte bun.

Cele 2 culori ale carcasei sunt aplicate pe materiale diferite. Partile de sus si de jos sunt mai rezistente pentru a preveni socurile.

Switch Easy include chiar si protectii de cauciuc pentru lighting port si jackul de la casti, precum si 2 protectii pentru ecran si una pentru spate. Per total, carcasa arata foarte bine si ofera o protectie decenta, cu un design minimalist.

Firma Power Suport din Japonia produce filmul sau tipla de protectie a ecranului de cristal si poate fi gasita si aceasta online, la Apple sau la alti furnizori.

Acest tip de protectie ultra-clear(ultra clara) sunt de foarte mare precizie, astfel incat touch-ul nu va fi afectat in nici un fel daca folositi protectia. Tipla de plastic este taiata si in dreptul butoanelor de home, a intrarii de la casti, in dreptul camerei si senzorilor principali, pentru facilitarea accesului la acestea.

Alte accesorii foarte importante pentru protectie sunt tape-urile pentru eliminarea prafului. Ce este mai buna decat o carcasa de iPhone 5? Raspuns: o carcasa pentru carcasa de iPhone 5!

In aceasta categorie putem aminti LowePro Navi 4.2 ce functioneaza ca o mini-carcasa din neopren pentru iPhone-ul tau, mai ales daca stii ca il scapi des sau poate fi lovit accidental.

Aceasta carcasa poate fi aplicata chiar si daca aveti initial aplicata husa Switch Easy. Sunt foarte multe modele de huse si carcase de protectie pentru toate tipurile de smartphone-uri de pe piata, iar cele pentru iPhone 5 sau mai noi, sunt de o foarte buna calitate.

Daca vrei sa iti pastrezi telefonul ca nou si sa-l feresti de lovituri si zgarieturi, iata accesoriile de care ai nevoie. Cumparand o carcasa rezistenta, pentru protectia telefonului tau, te asiguri ca il vei pastra in bune conditii un timp indelungat, fara ca acesta sa prezinte urme de uzura si de folosire intensiva.

0 Shares
You May Also Like