Multifunctionala laser second hand pentru orice intreprindere

0 Shares
0
0
0

Comunicarea prin intermediul online, digital, inlocuieste foarte mult cea fizica si ne ofera posibilitatea de a trimite inclusiv contracte unor persoane care nici nu se afla pe teritoriul tarii noastre. Evolutia tehnologiei a impins tot mai multe persoane spre lipsa de rabdare si din acest motiv majoritatea firmelor au trebuit sa se adapteze.

Daca trebuie sa trimiti prin fax cateva documente, ai nevoie de un astfel de dispozitiv pentru a ajunge cat mai repede. Dar, ce faci daca ai nevoie si de printare sau scanare? Ai la dispozitie multifunctionala laser second hand pentru orice intreprindere!

Multifunctionalele, dupa cum le spune si numele, indeplinesc simultan mai multe functii si sunt potrivite pentru orice afacere. Acestea pot printa, copia si scana in acelasi timp, fara sa ai nevoie de trei aparaturi diferite. O multifunctionala este ideala atat din punct de vedere al eficientei, cat si spatiului pe care il economisesti cu un singur aparat.

Bugetul pentru acest aspect nu este intotdeauna prea mare si din acest motiv foarte multe firme aleg sa nu cumpere multifunctionale laser. Desi eficienta lor este foarte ridicata si calitatea printarii este superioara, cei mai multi aleg sa se orienteze catre un singur dispozitiv, respectiv copiator, imprimanta sau scanner. Solutia pentru firmele ce isi doresc aceste aparaturi este – multifunctionala laser second hand pentru orice intreprindere!

Pretul pentru o multifunctionala noua ajunge si pana la 3000-4000 RON, insa daca bugetul nu permite, cele second hand sunt mult mai scazute ca pret. Spre exemplu, acestea pornesc si de la 500 de lei, daca nu ai nevoie de atat de multe caracteristici. Eficienta celor second hand este la fel de ridicata ca si la cele noi, ba chiar mai buna in cazul brandurilor consacrate.

Desi termenul de second hand este evitat de foarte multe persoane, tot ele trebuie sa aiba in considerare faptul ca second hand poate insemna si o singura utilizare. Din moment ce o multifunctionala a fost utilizata o singura data, ea nu mai este noua – ci second hand. Astfel, poti beneficia de cele mai noi tehnologii intr-un aparat la mana a doua.

Inainte de a lua orice decizie privind multifunctionala, va trebui impreuna cu angajatii sa faceti o analiza a volumului lunar de printare, copiere si scanare. Pasul acesta va fi de mare ajutor in alegerea multifunctionalei. Pe site-ul tiparesc.com.ro poti alege dintr-o varietate de multifunctionale laser second hand, noi, cat si alte dispozitive de aces tip.

O multifunctionala second hand are avantajul cartusului in functie de nevoi. Cartusul acestora se poate incarca in proportii diferite, reincarcarea putand fi facuta cu consumabile originale sau compatibile. Incarcarea acestuia se face de cumparator, stabilind astfel cat de plin trebuie sa fie.

Pe site-ul tiparesc.com.ro poti alege multifunctionala laser second hand pentru orice intreprindere, in functie de specificatiile acesteia. In acest fel, firma ta se va roienta catre ceva potrivit pentru necesitati precum un anumit tip de scanare, dimensiunea documentelor si tipul lor, dar si producatorul multifunctionalei.

0 Shares
You May Also Like