Noile-impresii-despre-componentele-iPhone-6

Noile impresii despre componentele iPhone 6

0 Shares
0
0
0

 

Diferentele de design dintre noul si vechiul iPhone sunt aproape nesemnificative. Exceptand noua culoare, designul este similar si nimic nu s-a schimbat. Dar totul se opreste aici, la design.

Nimic nu s-a schimbat din punct de vedere al designului -sau cel putin modificarile nu sunt vizibile cu ochiul liber- dar de fapt totul s-a schimbat sau aproape totul, la interior.

Apple au fost sinceri atunci cand au sustinut ca totul se schimba o data cu aparitia iPhone 6S, chiar si daca schimbarile nu vor fi observate la prima vedere de catre utilizatori.


Viteza mai mult decat orice.

“S”-ul din iPhone 6S, anul acesta, ar trebui sa insemne “speed”, adica viteza. Din primele momente cand atingi un iPhone 6S, aceast lucru iti va deveni clar cu siguranta.

Nu lua in seama ce spun benchmark-urile, ignora pentru un moment specificatiile device-ului si vei vedea cat de rapid este telefonul de fapt, atunci cand incarca aplicatiile sau facilitatile.

Vei observa cat de responsiv si prompt este noul device, numai dupa ce vei incepe sa il folosesti asa cum il foloseai si pe cel vechi in mod normal, cu setul full de aplicatii pe care il aveai si inainte.

Asta implica de exemplu un mix de lucru si placere, asa cum ar fi punerea la curent cu stirile si social media in timpuri diferite ale zilei, jucand cateva meciuri rapide de Hearthstone, chat cu prietenii, familia si colegii folosind diferite aplicatii de mesagerie si e-mail, stream de muzica si vizualizare de clipuri pe internet, etc.

Cu fiecare aplicatie testata, vei observa o imbunatatire a vitezei de acces semnificativa, detasandu-se clar de competitori.

Noua facilitate excelenta a camerei.

Upgrade-ul catre o camera cu senzorul de 12 mega pixeli, a fost o decizie inteleapta, camera este acum mai performanta ca niciodata, ea fiind deja printre cele mai bune solutii de camera smartphone de pe piata.

Pe langa o calitate foto remarcabila, vei observa si noua facilitate Live Photos, un feature iPhone 6s, care permite fotografii in miscare de tip GIF sau video capturi.

Chiar daca fiecarei poze ii este adaugata o perioada de maxim 3s de video, o fotografie de tip “live” va putea spune in acest mod o “poveste” a fiecarui loc vizitat si fotografiat.

Rezultatele sunt remarcabile, desi aceasta tehnologie nu este suportata inca de toate device-urile de pe piata. In acelasi timp, camera suporta si inregistrare la rezolutii foarte mari, 4k. Exista spatiu suficient de stocare si pentru acest lucru. Totusi, pe ecranul telefonului nu vei observa diferente vizibile de calitate daca alegi sa inregistrezi in acest mod si nu intr-unul de o rezolutie mai mica, asa cum ar fi cea full hd (1080p).

3D-touch reprezinta o metoda cu totul noua de a interactiona cu propriul iPhone. Noile actiuni, peeks si pop-uri te vor duce mai repede acolo unde vrei sa ajungi, in cadrul aplicatiei, iar asta va schimba cu siguranta modul cum folosesti telefonul.

Daca esti interesat de piese iPhone noi pentru device-ul tau sau upgrade-ul catre un model mai nou si mai performant, acceseaza cu incredere AccesoriiGsm.ro.

0 Shares
You May Also Like