O-baterie-de-la-Samsung-asigura-o-durata-de-functionare-mai-mare-cu-50

O baterie de la Samsung asigura o durata de functionare mai mare cu 50%

0 Shares
0
0
0

Din pacate nu exista o baterie care sa ofere o autonomie ridicata, incat sa ne permita utilizarea smartphone-ului pentru o lunga perioada de timp. Cu toate acestea, cei de la Samsung reusesc sa ne surprinda prin crearea unei baterii care se indoaie si care imbunatateste durata de functionare cu 50 de procente in cazul benzilor de fitness si al ceasurilor inteligente.

Dupa ce au conceput Samsung Galaxy Gear, Samsung ne ofera bateria bratara, un accesoriu portabil extrem de util. Cu ocazia evenimentului InterBattery 2015 organizat la Seul, Samsung a prezentat doua baterii, respectiv Stripe si Band.

Bateria Stripe foloseste materiale de o calitate superioara si se remarca printr-o grosime de 0,3mm, cat si prin faptul ca se poate indoi si poate lua diferite forme. Conceperea acestei baterii ne arata ca unele baterii pot lua orice forma, precum coliere, bentite de par sau accesorii de tricouri, fiind practice, in timp ce isi pastreaza utilitatea.

Dispozitivul Band este conceput special pentru smartwatch, iar daca se aplica pe cureaua oricarui smartwatch, banda sa flexibila poate oferi o crestere a energiei si a duratei de functionare cu 50%. Acest dispozitiv rezista la peste 50.000 de “indoiri”, astfel incat ofera o rezistenta ridicata.

In prezent Samsung nu a dat startul productiei in masa pentru cele doua dispozitive, dar ne asteptam ca ambele produse sa fie prezente cat mai curand in magazine. Din pacate nu exista o astfel de baterie care sa mareasca cu 50% autonomia unor smartphone-uri sau a unor tablete, dar putem spera ca vor fi disponibile solutii si pentru aceste dispozitive pe viitor.

In prezent putem utiliza baterii externe, daca dorim sa marim autonomia telefonului, cat si a laptopului si a tabletei. Acestea se pot incarca electric, dar exista si modele echipate cu minipanouri solare, pentru incarcarea solara.

O alta solutie in cazul smartphone-urilor consta in alegerea modelelor care dispun de functii fast charge. Prin aceasta functie putem incarca complet telefonul in doar cateva minute. In plus, exista telefoane care ofera o autonomie mai crescuta a bateriei, chiar daca aceasta nu atinge asteptarile noastre.

Consumul rapid al bateriei unui smartphone nu ne impiedica sa il utilizam in continuare, datorita multiplelor avantaje pe care telefoanele inteligente ni le ofera. Putem, de asemenea, elimina aplicatiile care solicita foarte mult telefonul, iar daca este necesara cumpararea unui nou acumulator, este bine sa ne orientam doar catre cei originali.

Astfel, vom opta pentru acumulatori Nokia originali si vom evita cumpararea acumulatorilor contrafacuti, care sunt de o calitate inferioara si au o durata scurta de viata. Tocmai de aceea este recomandat sa acordam atentie produselor pe care le cumparam, pentru a nu fi inselati de comerciantii neseriosi.

Putem spera ca pe viitor producatorii Samsung ne vor pregati o surpriza la fel de placuta, prin conceperea unor baterii mult mai performante, care sa asigure o autonomie mai mare cu 50%. Cu siguranta, bateriile Stripe si Bend sunt binevenite, atat in Romania, cat si in alte tari ale lumii.

0 Shares
You May Also Like