Parfumurile ideale pentru barbati

Parfumurile ideale pentru barbati

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de evident faptul ca barbatii pun mare pret pe parfumuri, asa ca de fiecare data isi doresc un parfum de firma original, un parfum care sa aiba un miros foarte frumos.

O idee inteleapta pentru barbatii care isi doresc un parfum care sa aiba un miros placut ar fi aceea de a-si indrepta atentia spre un set cadou de la Hugo Boss, iar astfel pe langa parfum se vor mai putea folosi si de un gel de dus Hugo Boss.

In setul respectiv se regaseste parfumul Hugo Boss No.6 Bottled care este considerat a fi parfumul de casa al celor de la Hugo Boss. Parfumul respectiv are ca si grup tinta toti acei barbati moderni si urbani care sunt pasionati de eleganta.

Un astfel de parfum are un caracter curat si elegant, si defineste foarte bine tendinta clasica, si ce mai este important de precizat, acesta are arome proaspete din mere, lamai, prune si bergamota.

Tot pentru barbatii care isi doresc un parfum de calitate, ar fi indicat si parfumul Bleu de Chanel, de la Chanel. Acest parfum suprinde foarte mult prin interpretarea clasicului mit acvatic.

Cu siguranta barbatii care folosesc un astfel de parfum original, beneficiaza de un plus de masculinitate, si cu siguranta vor intoarce toate privirile celor pe langa care trec pe strada, dat fiind faptul ca mirosul unui parfum Bleu de Chanel este unul pur si simplu fascinant.

O multime de barbati se pare ca isi indreapta mai nou atentia si spre David Beckham si parfumurile sale, iar domnii aleg sa foloseasca parfumul Instinct by David Beckham.

Tinand cont de faptul ca superstarul englez a fost ani de zile imaginea mai multor produse pe care le-au folosit cu succes, cu siguranta oamenii au capatat o mare incredere in acesta, astfel ca acum nu mai stau pe ganduri atunci cand vine vorba de alegerea unui parfum Instinct by David Beckham.

Ei bine, in ceea ce ii priveste pe barbati, trebuie precizat faptul ca acestia isi pot cumpara si parfumuri originale barbatesti la preturi ceva mai accesibile, insa parfumuri care au un miros pur si simplu fermecator.

De exemplu, domnii care folosesc un parfum STR8 Rebel, sau STR8Hero, se pot bucura de mirosul superb al unui parfum, la un pret foarte atractiv.

Un lucru insa este cat se poate de clar, si anume acela ca un barbat care foloseste un astfel de parfum scump si frumos mirositor, atunci cand participa la un eveniment sau atunci cand merge pe strada trebuie sa fie insotit de o femeie care foloseste un parfum de dama exceptional.

Tocmai de aceea, doamnele si domnisoarele ar trebui sa isi indrepte atentia si spre parfumuri de dama Nina Ricci, atunci cand isi aleg un parfum pe care sa il foloseasca in viata de zi cu zi, sau pe care sa il foloseasca doar pentru evenimentele importante.

Apoi, femeile ar mai putea sa isi indrepte atentia spre un parfum precum Olympea de la Paco Rabanne, spre un parfum Armani Code For Women, sau spre alte astfel de parfumuri de dama originale.

0 Shares
You May Also Like