Pirelli-PZero-si-Lamborghini-Aventador-LP700-4-Roadster

Pirelli PZero & Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster

0 Shares
0
0
0

Comapania italiana cu sediul la Milano a gandit o versiune unicat a anvelopelor PZero pentru cea mai noua super-masina realizata de compatriotii de la Automobili Lamborghini S.p.A. , noul Aventador LP 700-4 Roadster .

Daca doriti sa va echipati autoturismul cu noile anvelope Pirelli va invitam sa apelati la serviciile celui mai mare dealer de anvelope iarna din Romania , AnveloMag.ro .

Anvelomag.ro va pune la dispozitie o gama variata de anvelope de iarna, aici http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-iarna.html , de vara sau all-season pentru orice model de vehicul , in toate dimensiunile , produse de cele mai apreciate companii de profil din lume .

Gratie unei stranse colaborari intre inginerii celor doua companii italiene , Pirelli si Lamborgini , s-a reusit dezvoltarea acestui model personalizat pentru Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster . Un nou concept , de-a dreptul inovator , care asigura o stabilitate desavarsita , confort la cele mai inalte standarde si manevrabilitate perfecta pentru un bolid care ajunge la 100 km/h in numai 3 secunde si atinge o viteza de 350 km/h .

O atentie deosebita a fost acordata conceptului benzii de rulare . Tehnicienii Pirelli au dorit ca aceste pneuri sa se adapteze pefect cerintelor sistemului de tractiune al acestui supercar . Si pentru a indeplini cele mai exigente cerinte in fabricarea pneurilor PZero s-au utilizat numai materiale speciale si o serie de compusi cu un grad de rigiditate mai ridicat .

Iar ca rezultat al tuturor acestor noi tehnologii se remarca obtinerea unei deformari controlate a benzii de rulare pe toata durata de viata a anvelopei indiferent de conditiile meteo sau de suprafata de rulare , ceea ce inseamna ca standardele de performanta atinse de aceste anvelope vor fi aceleasi pe tot parcursul utilizarii .

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster , versiunea decapotabila a modelului Aventador , este bolidul perfect pentru iubitorii de senzatii tari in aer liber . Desi este o versiune decapotabila necesita un plafon detasabil pentru ca forma aerodinamica a zonei mediane cere prezenta unui plafon . Noutatea este ca acest plafon este format din doua parti a caror greutate nu depaseste 12 kg . Dealtfel greutatea totala a bolidului a fost redusa cu 10 kg gratie materialelor utilizate in procesul de fabricatie .

Inima acestui monstru al soselelor este un motor de V12 de 6.5 litri care dezvolta 700 CP si propulseaza supercar-ul la 100 km/h in numai 3 secunde . Noutatea cu care ne surprinde acest motor este sistemul Cylinder Deactivation , o adevarata inovatie in domeniu, care poate reduce consumul de carburanti in situatia in care soferul nu doreste sa utilizeze motorul la capacitatea sa maxima .

Pentru a crea o senzatie de control absolut pentru un sofat sportiv modern producatorul a realizat un sistem de transmisie automata ISR in sapte trepte .

Acelas design spectaculos specific , aceleasi linii ascutite ale caroseriei , o configuratie aerodinamica cu un posterior de-a dreptul ‘’musculos’’. Constructorul a ales pentru lansare o culoare speciala pentru caroserie , numita Azzuro Thetis , pentru a acorda o nota de rafinament unei siluete atat de agresive .

Interiorul este , asa cum ne-au obisnuit pana acum modelele Lamborghini , combinatia perfecta intre lux , opulenta si sportivitate . In plus toate finisajele interioare sunt realizate manual , un adevarat templu al rasfatului realizat din piele Sabbia Nefertem cu insertii de carbon cu un pret pe masura , 300.000 euro .

Mai multe stiri despre noul Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster :

1. 50 years of Lamborghini
2. Official: Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster by Wheelsandmore
3. LAMBORGHINI AVENTADOR LP700-4 ROADSTER: REVIEW
4. Watch a Lamborghini Aventador LP700-4 Hit 300km/h – 186mph on the Highway

0 Shares
You May Also Like