Probleme-des-intalnite-ale-smartphone-urilor

Probleme des intalnite ale smartphone-urilor

0 Shares
0
0
0

Telefoanele inteligente sunt dispozitive extraordinar de performante care au si probleme. Multi utilizatori le descopera abia dupa ce isi cumpara un smartphone. Acestea pot fi frustrante de multe ori si au capacitatea de a ne crea probleme si neplaceri.

Mai mult, smartphone-urile se pot defecta, diverse piese de schimb fiind necesare in astfel de situatii, asa cum ar fi o baterie iPhone originala.

Problemele cel mai des semnalate sunt cele legate de autonomia bateriei de smartphone. Oricat de performanta ar fi aceasta, ea se dovedeste insuficienta. Petrecem mult timp pe retelele de socializare, navigand pe internet sau ruland diverse aplicatii si fisiere video. Acestea consuma o cantitate destul de mare de energie, iar telefonul poate avea nevoie de reincarcari dese.

Daca iti instalezi o aplicatie care reduce consumul de energie pe timpul zilei, vei avea telefonul mai mult timp la dispozitie si vei putea sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti doresti. Daca reduci luminozitatea afisajului la aproximativ 50% si dezactivezi conexiunea de tipul Wi-Fi vei putea economisi destul de mult din energia bateriei telefonului tau inteligent.

O solutie la care apeleaza multi este folosirea unei baterii externe mai puternice cu ajutorul careia sa o poata reincarca pe cea a telefonului de cate ori este nevoie pe parcursul zilei. Ea este utila in special atunci cand calatoresti si nu ai la dispozitie o sursa de energie la care sa iti poti reincarca telefonul mobil.

Smartphone-urile sunt destul de fragile si au nevoie de protectie suplimentara. Dat fiind faptul ca ecranul ocupa o mare parte din partea anterioara a unui telefon, el se poate sparge cu usurinta atunci cand este scapat. Protectia cea mai buna poate fi oferita cu ajutorul unei huse speciale care sa acopere inclusiv marginile ecranului si partea din spate a telefonului. Ea previne distrugerea sau craparea afisajului in caz de accident.

Carcasele de telefon pot fi gasite in multe modele si culori, iar una care sa se potriveasca stilului tau este cea mai buna solutie pe care o poti gasi pentru protectia telefonului tau mobil. Chiar si atunci cand ecranul telefonului este crapat, el se poate inlocui cu usurinta la un cost mic. Acesta va reda gadgetului tau aspectul initial si te va ajuta sa faci economii destul de mari daca stii de unde sa il cumperi si chiar il inlocuiesti tu, fara a apela la ajutorul unor specialisti in domeniu.

Capacitatea interna de stocare a telefonului tau mobil este o alta problema care te deranjeaza de multe ori. Fisierele pe care le salvezi in el sunt de multe ori foarte mari si necesita un spatiu mai mare in memoria acestuia.

Capacitatea de stocare poate fi marita cu ajutorul unui card microSD, in unele cazuri limita pana la care se poate ajunge fiind foarte mare. In cazul telefoanelor cu Android un astfel de card se ataseaza usor, insa iPhone-urile au mereu probleme in aceasta privinta si trebuie sa te asiguri ca ii poti mari capacitatea interna de stocare unui astfel de dispozitiv.

0 Shares
You May Also Like