Promotiile-puncte-bune-puncte-rele

Promotiile – puncte bune, puncte rele

0 Shares
0
0
0

Cu totii iubim promotiile, suntem atrasi de cuvantul acesta, de fiecare data cand il vedem verificam produsul respectiv, daca ne este util, daca il putem folosi la ceva, sau daca il putem eventual darui cuiva.

Promotiile sunt folosite de toae magazinele, indiferent de profil, indiferent de produsele sau serviciile pe care le au, sunt folosite dintr-un singur motiv – functioneaza. Cand vezi semnul cu promotie, esti atras, esti curios si vrei sa vezi despre ce e vorba.

O promotie inseamna un castig pentru tine, fie o reducere de pret fie un produs cadou la achizitionarea altui produs, fie un tip de bonus acordat tie.

Promotiile inseamna castig, stim acest lucru si din aceasta cauza suntem atrasi de ele. Cu ocazia sarbatorilor promotiile vor fi si mai in voga, toata lumea va avea promotii la cel putin un produs sau o gama de produse. Promotii vei gasi si la Selgros in Constanta, la mai multe produse.

Promotiile ne pot ajuta sa economisim bani, insa in acelasi timp sentimentul de “ e la reducere, trebuie sa cumpar ” poate fi coplesitor, si poate duce la cumparaturi excesive.

Un produs redus 50%, 60%, 70%, o oferta 2 +1 gratis, toate acestea sunt foarte atractive si nu strica sa profitam de ele si sa cumparam ce avem Nevoie! Aici intervine o mare problema, pentru noi.

Comerciantul nu ne forteaza sa cumparam nimic, noi suntem cei care trebuei sa fim temperati si sa rezistam impulsului de castif. Da, cumperi un produs la ofera si castigi, asta daca ai nevoie de acel produs, daca nu ai envoie, pierzi.

Nu te gandi niciodata ca o sa ai neovie candva de acel lucru, sau o sa fie bun al ceva, acestea nu sunt motive valabile sa cumperi un lucru, oricat de redus ar fi. Profita de promotii, nu lasat promotiile sa profite de tine!

Selgros Constanţa Sud
Produse alimentare şi nealimentare
Str. Dragoş Vodă nr. 1 Constanţa,
Lazu – Agigea, 900658, RO
Tel: 0241 706 000
Fax 0241 706 199

0 Shares
You May Also Like