Rafturile-metalice-sunt-primordiale

Rafturile metalice sunt primordiale

0 Shares
0
0
0

Pentru fiecare companie, exista cateva lucruri esentiale. Iar acele lucruri sunt comune fiecarei companii. Un sediu interesant, care sa “vorbeasca” despre calitatea companiei respective, angajati dedicati si profesionisti in domeniul ales, conducere care sa aiba atat viitorul in vedere cat si vocea clientului aproape de urechea sa, un plan bine stabilit si desigur, comunicare pe toate planurile.

Insa in functie de profilul fiecarei companii, exista lucruri mai putin comune care sunt esentiale bunului mers al acesteia. Lucruri precum locatia aleasa pentru sediu, in functie de viitorii clienti, masini de ajuns in cazul in care obiectul muncii este transportul de marfa sau rafturi metalice pentru a depozita marfa respectiva.

Putine persoane realizeaza cat de important pentru bunul mers al unei companii, este un lucru minor si aparent insignifiant precum raftul metalic unde se depoziteaza fie materialele de constructii (in cazul unei firme de constructii), fie piesele de calculatoare (pentru o firma specializata pe IT), fie produsele diverse, variind de la alimente la haine, in cazul unui magazin tip hypermarket. Rafturile metalice sunt primordiale in buna desfasurare si dezvoltarea firmei dumneavoastra.

Si cum in general este nevoie de multe asemenea rafturi, este important ca raportul pret versus calitate sa fie unul pozitiv din punct de vedere al clientului. “Ok, dar nu toate sunt la fel”?

La aceasta intrebare va raspund simplu: nu! Rafturile metalice, desi in esenta nu foarte diferite, depind atat ca pret cat si din punct de vedere al calitatii, de firma producatoare. Reputatia unei firme producatoare de rafturi metalice, precum Ingeco.ro , este data in primul rand de satisfactia cumparatorilor, de gama lor de produse si de calitatea produselor respective. Nu in ultimul rand si prezentarea acestora, fie ea verbala in urma unei discutii fata in fata, fie pe site sau pe o brosura oferita pe la cate un targ, este si aceasta foarte importanta.

Fiindca, poate in afara de rafturi metalice, mai doriti si bancuri de lucru cu blat de tabla sau de lemn, sau fisete metalice pentru arhivare. Sau de ce nu, poate dulapuri componibile. De ce sa alegeti din mai multe parti, daca gasiti o firma care sa va poata oferi tot ce aveti nevoie, la o calitate ireprosabila si cu un pret, desigur, accesibil companiei dumneavoastra?

Cu siguranta veti porni de la cel mai simplu set de rafturi montabile, iar pe parcursul dezvoltarii afacerii, veti dori o instalatie din ce in ce mai sofisticata. Stiti de ce? Fiindca o afacere este precum cuburile Lego. Odata pornita, cu cat construiti mai mult cu atat dori sa adaugati mai mult. Iar la final, uitandu-va la ce ati realizat, veti observa ca acel model simplu de la care ati inceput, a devenit, pastrand proportiile, propria dumneavoastra Capela Sixtina, construita si ingrijita caramida cu caramida, raft cu raft.

In fond, ce este mai frumos si mai satisfacator decat sa stii ca ceea ce acum este apreciat de catre toate persoanele cu care ati intrat in contact, a pornit de la o schita pe hartie si ceea ce atunci parea un banal raft metalic?

0 Shares
You May Also Like