Recuperare-poze-si-filme

Recuperare poze si filme

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani tehnologia in domeniu aparatelor foto si video , si nu numai , a avut o evolutie fantastica asfel aparatele foto analogice cu film si celebrele camera video cu caseta sunt de mult uitate . Aparatele digitale din zilele noastre sunt foarte performante si ofera o multime de beneficii .

Daca in trecut pe un aparat foto cu film se puteau stoca maxim 36 de poze , aparatele digitale ofera posibilitatea stocarii catorva mii de poze pe dispozitive de stocare ca memory card-uri si mini dvd-uri . Aceste dispozitive de stocare prezinta insa un grad foarte ridicat de sensibilitate , ceea ce poate duce la pierderea pozelor si filmuletelor stocate .

BIT Data Recovery , parte a companiei BIT Consulting , este cea mai importanta companie din Romania pe sectorul recuperari date . Compania ofera cel mai bun raport calitate / pret pentru serviciile de recuperare poze , si nu numai .

Gratie tehnologiilor de ultima generatie pe care le utilizam si a unor tehnicieni foarte bine pregatiti , asiguram recuperarea datelor de pe orice suport de stocare .

Asadar daca detineti un aparat foto sau video insa nu mai aveti acces la pozele si filmuletele de pe acestea pentru ca fie a-ti formatat accidental memory card-ul fie acestea nu mai recunosc memory card-ul va recomandan sa apelati cu incredere la serviciile oferite de BIT Data Recovery .

Garantam recuperarea datelor in urmatoarele cazuri , si nu numai : formatarea accidentala a memory card-ului , pozele / filmuletele au fost sterse de catre utilizator , aparatul nu mai recunoaste card-ul , memory card-ul cere o formatare si va anunta ca are o capacitate de stocare de 0GB , pozele / filmuletele au fost virusate , defectarea hard disk-ului pe care a-ti stocat fisierele .

Va oferim diagnosticare gratuita in cel mult 24 de ore de la momentul in care unitatea de stocare defecta ajunge in service-ul nostru . Dupa acesta diagnosticare va putem furniza mai multe informatii cu privire la costul operatiunii de recuperare a datelor si timpul necesar finalizarii acesteia . Totul , desigur , dupa semnarea unui contract de confidentialitate a datelor .

Serviciile de recuperare poze oferite de compania noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice .

Tehnologiile de ultima genereatie pe care le utilizam sunt capabile sa recupereze fisiere a caror extensii sunt : JPG , GIF , TIF , PNG si BMP .

Procedurile de recuperare a pozelor sunt influentate in mod direct de tipul dispozitivului pe care acestea sunt stocate , dupa cum urmeaza :

Daca hard disck-ul pe care sunt stocate informatiile prezinta defecte mecanice , primul pas este remedierea acestor defecte cu ajutorul unui Clean Room Class 100 dupa care se trece la recuperarea propriu-zisa a datelor .

Extragerea pozelor de pe un memory card sau un stick USB se realizeaza prin intermediul cip-urilor de memorie .

Daca datele sunt stocate pe un CD sau pe un DVD este necesara utilizarea unor echipamente speciale .

Tehnicienii BIT Data Recovery , cei mai experimentati tehnicieni din tara noastra , au o experienta vasta in domeniu si sunt capabili sa faca fata oricaror provocari .

Daca doriti sa ne cunoasteti cu adevarat potentialul va invitam sa apelati cu incredere la serviciile companiei noastre accesand site-ul Recuperaridate.ro .

0 Shares
You May Also Like