Repararea-telefoanelor-la-Dish-Network

Repararea telefoanelor la Dish Network

0 Shares
0
0
0

Daca stati in SUA nu aveti de ce sa va bateti mult capul pentru a gasi cele mai apropiate service-uri pentru telefoanele iPhone pentru ca exista Dish Network care repara la cele mai bune preturi.

Pentru reparatii telefoane Bucuresti de orice fel gasiti un numar mare de firme care va pot ajuta sa va reparati dispozitivele stricate si noi va recomandam sa alegeti si dupa calitatea serviciilor nu dar dupa preturi.

In Statele Unite va puteti repara oriunde telefoanele in prezent si in mod surprinzator nu cei de la Apple sunt cei care va vor repara telefoanele ci cei de la firma mai sus amintita care sunt de fapt un provider de televiziune prin intermediul satelitului care a anuntat ca toti tehnicienii lor sunt absolut pregatiti sa repare telefoanele inteligente in orice loc venind chiar si acasa daca este nevoie sa faca asta indiferent ca vreti sa inlocuiti o baterie care nu merge corect sa sau schimbati displayul spart ori crapat.

Programul acesta face parte si din noile servicii care sunt diverse incepand de la instalarea si configurarea sistemelor audio de tip surround si pana la configurarea si instalarea retelelor wi fi performante.

Pentru inceput ei pot sa va repare orice iPhone 5, 5C, 6 ori 6 Plus si pana in momentul de fata ei nu fac din programul pentru telefoane 7 insa au anuntat ca vor adauga in curad si toate celelalte marci pe lista. De asemenea aceasta companie anunta ca in curand vor adauga in oferte si sistemele cu Android ceea ce asteapta foarte multe persoane pentru ca cei mai multi useri au Android si nu iOS.

Pentru a putea sa accesati serviciile de reparatii va trebui sa intrati si pe siteul oficial si sa puneti codul postal al adresei la care stati. Mai departe urmeaza sa fiti rugati sa va alegeti producatorul telefonului pe care vreti sa il reparati si modelul de telefon pe care il aveti.

Momentan de la Apple pot sa fie telefoanele pentru a le putea repara aici insa in curand vor aparea si altii. Dupa ce ati facut toti acesti psi mai aveti de ales dintre 3 optiuni de depanare, baterie, schimbare display si ecran sau o combinatie a celor doua.

O baterie costa numai 75 de dolari pentru iPhone si reparatiile ecranelor pot sa coste mai mult in functie de mai multe elemente cum ar fi diagonala si complexistatea pe care o are ecranul si care este relevata de numarul de pixeli pe inchi si rezolutie.

De exemplu pentru iPhne 6 si 6 Plus pentru a inlocui un display spart poate sa coste intre 155 si 185 de dolari. Daca aveti nevoie sa inlocuiti bateria pentru amandoua reparatiile veti plati in jur de 200 de dolari la un iPhone 6 si in jur de 225 de dolari la iPhone 6 Plus.

Toate acestea includ si taxa drive to me, adica transportul tehnicienilor si paa la voi acasa. Aceasta taxa se plateste numai o data la o vizita unica. Taxa trebuie sa fie platita numai o data. Dca sunt mai multe telefoane taxa e platita doar pentru unul.

0 Shares
You May Also Like