Samsung-sau-Apple-ce-alegem

Samsung sau Apple, ce alegem?

0 Shares
0
0
0

Cu o experienta de peste 70 de ani, Samsung este unul din cele mai mari concerne mondiale care se implica cu succes in dezvoltarea lumii in care traim.

Fie ca vorbim despre construirea de uzine, petrochimie, moda, medicina, finante sau tehnologii avansate, Samsung este un nume care la nivel mondial are un cuvant destul de greu de zis.

Din acest urias concern care este Samsung, cea mai bine dezvoltata componenta este reprezentata de Samsung Electronics liderul pe piata globala a fabricarii de produse electronice de inalta performanta precum si media digitala.

Daca vorbim strict despre Samsung Electronics, unul din secretele care au contribuit la aceasta extraordinara ascensiune este reprezentat de impresionanta adaptabilitate de care au dat dovada cei de la Samsung.

Avand in vedere cat este de greu sa te mentii in domeniul media digitala datorita avansarii continue a tehnologiei, cu atat mai mult este de apreciat impactul pe care il au asupra acestui domeniu cei de la Samsung Electronics.

Ziceam ca unul din secretele succesului este adaptabilitatea de care au dat dovada. Ei, bine acest factor care a contribuit intr-o mare masura la succesul de care se bucura in acest moment concernul, s-a putut vedea foarte bine acum cativa ani, cand cei de la Samsung au hotarat sa lanseze prima tableta Samsung, raspunzand astfel atat competitorilor existenti pe piata media digitala cat mai ales cerintelor clientilor.

Aceasta prima tableta Samsung a venit ca un raspuns dat celor de la Apple care in acel moment controlau piata media digitala la nivel mondial, lucru datorat in special Ipad-ului, care la momentul respectiv era cel mai cautat dispozitiv media digital. Galaxy tab a fost numele primei tablete lansate de catre cei de la Samsung, miscare prin care au incercat sa rastoarne suprematia celor de la Apple, lucru care incet dar sigur s-a si intamplat.

Samsung Galaxy Tab cantareste 380 de grame, avand un ecran de 7 inch, sistemul de operare fiind Android creat de catre cei de la Google. Aceasta tableta Samsung a fost disponibila in doua variante de 16 si 32 GB, la care se mai puteau adauga inca 32 GB. Una din marile diferente care au inclinat balanta catre tableta Samsung Galaxy Tab a fost faptul ca aceasta suporta tehnologia Flash, spre deosebire de Ipad-ul celor de la Apple.

Anii au trecut, tehnologiile au avansat in orice domeniu, in special in cel a-l mediei digitale, unde de la o zi la alta apar alte noi modele prin care se doreste acapararea pietei de profil. Si cel mai important lucru e ca desi anii au trecut competitia a ramas aceiasi, Samsung sau Apple? Diferenta e ca acum vorbim despre tablete mult mai avansate, si anume Galaxy Note 8.0 pentru cei de la Samsung si Iphone-ul celor de la Apple.

Daca atunci cand au lasnat prima tableta samsung cu cartela sim cei de la Samsung au facut aceasta miscare pentru a incerca sa detroneze suprematia celor de la Apple, acum cei de la Samsung lanseaza noi modele doar pentru a-si consolida pozitia de lideri in media digitala mondiala.

Probabil va intrebati cu ce iese in evidenta acest Galaxy Note 8.0 nu-i asa? Prin sistemul S Pen care imbina cele mai recente inovatii cu usurinta utilizarii unui stilou pe hartie, sistem cu ajutorul caruia utilizatorul va avea o experienta placuta de fiecare data cand va utiliza aceasta tableta. Optiunile multi – window care permite impartirea ecranului de 8 inch precum si jurnalul inteligent care permite stocarea anumitor informatii personale sunt alte doua optiuni care aduc plus valoare acestui produs.

In concluzie, pentru cei care sunt in cautarea unui nou telefon, televizor sau orice alt produs electrocasnic va invit sa accesati , site-ul cu cele mai bune oferte pret – calitate, dupa parerea mea, si credeti-ma ca am vazut destul de multe site-uri de acest gen pana sa ajung la aceasta concluzie.

Alte stiri actuale :

1. Android şi Windows Phone cresc, Apple “a luat o pauză”, iar BlackBerry se prăbuşeşte
2. Samsung vs Apple Mobile Profits: the big Strategy Analytics mix up
3. Samsung ataca iPhone-ul intr-un nou spot publicitar
4. Viitoarele telefoane Samsung Galaxy ar putea avea un super-ecran
5. Unul dintre inginerii-cheie de la Apple se retrage
6. Un nou angajat la Apple primeşte un iMac, la Google o şapcă, la Facebook o plimbare prin pădure

0 Shares
You May Also Like