Se mai cauta telefoanele Nokia?

2 Shares
0
0
2

Intr-o perioada in care am ajuns fara sa ne dam seama sa depindem foarte mult de telefoanele mobile inteligente, de fiecare data cand vrem sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, vom incerca sa facem o alegere pe care sa nu o regretam mai tarziu.

In acest caz, vom cauta de fiecare data telefoane lansate pe piata de producatorii de top, care sunt cei mai indragiti in prezent. Dintre acestia amintim Samsung, Apple, Sony si HTC, pentru ca dupa cum stie deja toata lumea, cam acesti patru producatori sunt cei mai apreciati din industrie la ora actuala.

Cei care nu isi permit un telefon foarte performant al unuia dintre acesti producatori, au posibilitatea sa isi aleaga un model mai ieftin al acestor branduri, astfel ca si ei pot sa aiba un telefon de firma pe care sa il poata folosi atunci cand isi doresc.

Sunt insa si utilizatori care nu au uitat de succesul pe care l-a avut in trecut brandul Nokia, iar din acest motiv inca isi doresc sa isi cumpere un dispozitiv de la acest producator, in ciuda faptului ca Nokia nu mai are succesul de altadata.

Cu siguranta un motiv pentru care nu foarte multa lume isi cumpara un telefon Nokia, este sistemul de operare, care este Windows Phone, iar utilizatorii de smartphone cu siguranta nu prefera un astfel de sistem de operare.

In cazul in care si Nokia ar produce telefoane care sa aiba sistemul de operare Android de exemplu, mai mult ca sigur, tot mai multi utilizatori si-ar indrepta atentia spre dispozitivele acestui brand renumit.

Dintre cei care totusi au trecut peste faptul ca Nokia propune clientilor telefoane cu sistemul de operare Windows Phone, si care si-au cumparat in cele din urma un telefon a acestui brand, sunt foarte multi utilizatori care au utilizat destul de mult timp dispozitivul fara ca acesta sa intampine probleme de functionare.

Au fost insa si cazuri intalnite in care utilizatorii care au optat pentru un model Nokia, au avut probleme cu telefoanele si le-au dus la service-uri specializate in reparatii Nokia, unde au fost remediate toate problemele.

Printre cele mai intalnite probleme, au fost acelea in care dispozitivul avea nevoie de un display nou pentru ca telefonul a fost scapat pe jos, insa aceasta defectiune este cauzata de catre utilizator. Au fost in schimb si cazuri in care telefoanele se restartau singure, sau se blocau tot timpul, iar in aceasta situatie au fost supuse unei reparatii de tip software.

Au fost utilizatori care s-au plans si de faptul ca bateria telefonului nu rezista foarte mult timp incarcata, insa aceasta problema este des intalnita la toate smartphone-urile de pe piata.

In schimb, daca vom vorbi despre pretul telefoanelor Nokia, cu siguranta acesta va fi mult mai mic comparativ cu preturile telefoanelor care apartin celorlalte branduri de pe piata.

Asadar, se pot gasi si avantaje si dezavantaje atunci cand vrei sa iti cumperi un dispozitiv Nokia, iar tu vei alege in functie de preferinte si de buget. Tot ceea ce trebuie sa stii insa, este faptul ca inca se cauta aceste telefoane.

2 Shares
You May Also Like