Se-mai-poate-repara-un-telefon-scapat-in-apa

Se mai poate repara un telefon scapat in apa?

0 Shares
0
0
0

O inlocuire display iPhone 6 se poate face destul de usor daca apelezi la cine trebuie. Daca te incumeti sa faci tu asta este foarte probabil sa dai gres, deoarece ai nevoie de instrumente speciale pentru a schimba display-ul unui telefon inteligent.

De asemenea, pe langa instrumente mai ai nevoie si de indemanare si ceva cunostinte in domeniu, fapt pentru care, cel mai bine pentru o inlocuire display iPhone 6 e sa apeleazi la adevaratii specialisti pe care-i gasesti si online pe www.servicegsm.ro.

De multe ori, cei care apeleaza la ajutorul celor din service-urile GSM fac acest lucru pentru ca vor sa isi rezolve problemele legate de faptul ca si-au scapat telefonului in apa. Din nefericire, astfel de situatii apar destul de des. Insa, inainte de a apela pentru astfel de servicii, afla ca iti poti salva chiar tu telefonul de la „innec”. Iata ce poti face.

Scoate telefonul din apa urgent

Bineinteles, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa scoti telefonul din apa. Nu amana acest lucru, ci scoate-l cat de repede, pentru a avea sanse cat mai mari sa il salvezi.

Scoate imediat bateria

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci (si cat mai repede) este sa scoti bateria (daca bineinteles aceasta nu e incorporata).Daca nu poti face acest lucru, inchide imediat telefonul si scoate din el componentele care pot fi scoase, cum ar fi cartela sau cardul de memorie.

Lasa telefonul la uscat

Dupa ce ai scos acumulatorul, cartela si cardul, trebui sa usuci telefonul. Sterge-l bine cu o laveta sau cu un prosop care absoarbe bine apa. Insa, dupa ce l-ai sters, nu incerca sa il deschizi imediat, ci lasa-l sa se usuce bine. Telefonul nu se deschide in nici un caz dupa 2-3 ore, deoarece risti sa provoci un scurt-circuit. Dupa cel putin 24 de ore, poti incerca sa deschizi telefonul.

Daca acesta se deschide, te poti considera o persoana norocoasa. Daca nu se deschide nici dupa 48 de ore, in mod clar trebuie sa-ti cumperi altul sau sa incerci sa-l duci la un service GSM.

Bolul cu orez/cereale

Daca ai scapat telefonul in apa si trebuie sa il usuci, o idee ar fi introducerea acestuia intr-un bol cu orez sau cereale. Acesta trebuie sa fie cuprins in totalitate de orez sau cereale si intors de mai multe ori timp de 48 de ore. Este o metoda care da rezultate.

Cam asta trebuie sa faci in cazul in care iti scapi telefonul in apa. Sunt insa si aspecte pe care nu trebuie sa le faci. Unul dintre ele tine de uscarea telefonului in cuptorul de la aragaz, in microunde sau cu uscatorul. De asemenea, nu e deloc potrivit sa scuturi telefonul pentru a scoate apa din el.

Daca ai rabdare si procedezi asa cum am zis in textul de mai sus, ai toate sansele sa scapi de costurile unui service. Daca vrei sa te asiguri de faptul ca nu vei avea niciodata astfel de probleme, cumpara-ti un telefon rezistent la apa.

0 Shares
You May Also Like