Sfaturi-pentru-a-face-economie-la-asigurarea-auto

Sfaturi pentru a face economie la asigurarea auto

0 Shares
0
0
0

Cu totii cunoastem importanta asigurarii auto si de aceea, un numar mare de soferi isi verifica rca-ul periodic. Daca sunteti in cautare unui rca ieftin sau pur si simplu doriti sa efectuati o verificare puteti verifica rca pe Rcaautoieftin.ro.

In continuare, va vom pune la dispozitie cateva sfaturi de luat in seama in cazul in care doriti sa faceti economie in privinta asigurarii auto.

Trebuie sa retinem faptul ca fiecare companie de asigurari este diferita, asa ca, nu toate ideile pe care le vom prezenta functioneaza oricand si oricum. Primul lucru pe care il putem face pentru a economisi in privinta asigurarii auto este sa ne auto-asiguram cat de mult ne permitem. Putem face acest lucru in urmatoarele moduri:

1. Deductibile mari. Toata lumea vorbeste despre acest lucru. Da, dar este, de obicei, cea mai usoara cale de a reduce costurile. Am spus: de obicei, deoarece, in cazul in care masina noastra are peste zece ani, atunci economiile pot fi minime.

2. Eliminarea remorcarii. Buna intretinere si planificare ne pot face sa economisim bani frumosi. Trebuie sa evitam sa ramanem fara benzina. Nu trebuie sa ne blocam masina cu cheile inauntru. Trebuie sa ne asiguram ca avem o roata de rezerva si ca stim cum s-o montam.

Uneori, masina noastra se va strica, insa, daca aceasta este bine intretinuta, acest lucru nu se va intampla foarte des. Vom plati 10 – 30 de dolari pe an pe intreaga durata a politei, iar o singura remorcare costa 100 de dolari. Trebuie sa retinem ca, in caz de accident, remorcarea este aproape intotdeauna acoperita de coliziune.

3. Eliminarea inchirierilor auto. Automobilele mici si ecomomice costa aproximativ 20 – 25 de dolari pe zi pentru a fi inchiriate. Asigurarea pentru masinile inchiriate este undeva la 20 – 40 de dolari pe an. Daca inchiriem o masina pentru o vacanta, asigurarea noastra ne va acoperi in timpul conducerii unei astfel de masini. Nu trebuie sa platim pentru o acoprire suplimentara. Singurele lucruri pe care aceasta le ofera in plus sunt:

– Zero deductibile. Vom merge tot anul cu deductibilele, asa ca, de ce sa schimbam acest lucru acum? De asemenea, in cazul in care platim pentru masina cu cartea de credit, compania de asigurari ar trebui sa scoata din buzunarul propriu bani in cazul unui accident.

– Acoperirea de nefunctionare. Acest lucru presupune ca, in timp ce masina inchiriata pe care am avariat-o se afla in service pentru a fi reparata, aceasta nu poate fi inchiriata altor clienti, iar compania nu te poate taxa pentru acele zile.

Acest lucru poate reprezenta o problema doar in cazul in care compania de inchirieri poate demonstra faptul ca toate celelalte masini pe care le au au fost inchiriate si, astfel, au pierdut bani din cauza noastra. Insa, din nou, este un risc pe care merita sa ni-l asumam, decat sa platim 21 de dolari pe zi pentru asigurare.

Pentru mai multe informatii cu privire la verificarea sau achizitionarea unui rca auto ieftin accesati www.rcaautoieftin.ro.

0 Shares
You May Also Like