Situatii critice si amanet telefoane

Situatii critice si amanet telefoane

0 Shares
0
0
0

Sunt unele situatii in care avem o nevoie mare si urgenta de bani. Vom da mai departe mai multe exemple de situatii critice cand casele de amanet in general se vor dovedi solutia salvatoare si cand casele de amanet telefoane chiar sunt o solutie geniala.

Pentru ca telefoanele din prezent sunt tot mai scumpe este usor sa va imaginati ca si suma pentru vanzarea lor la mana a doua este destul de mare. Telefoanele care sunt varf de gama pentru anumite branduri si firme au preturi exorbitante insa tinerii in special nu tin cont de asta si vor sa le aiba mereu pe cele mai moderne si pe cele mai bune.

In viata, avem momente bune, momente mai putin bune, si din nefericire ne putem izbi si de momente extreme de criza. In aceste momente de foarte multe ori se intampla ghinionul in care avem nevoie de bani si nu de sume foarte mici.

Exista si nesansa de a nu putea face imprumut la banca din diverse motive si mai exista si ghinionul de a avea nevoie de bani atat de urgent incat perioada lunga de acordare a imprumutului, practicata de banci, face ca acest credit la banca sa nu ne mai fie de niciun folos.

De asemenea, se poate intampla ca nici prietenii sa nu poata sau sa nu fie dispusi sa ne ajute si atunci trebuie sa gasim solutii. Mentionam ca si in cazul in care banca ar fi dispusa sa ne ofere un credit, pentru sumele mici nu am fi eligibili.

Veti spune ca exista si IFN-uri in momentul acesta, insa trebuie sa va aducem aminte ca daca nu puteti sa faceti dovada veniturilor pe care le aveti, veti figura cu venit zero si nimeni nu va ofera imprumutul pentru ca nu puteti sa oferiti garantia ca veti plati acest imprumut, si in plus la astfel de imprumuturi dobanzile sunt uriase.

Suntem convinsi ca aveti acasa mai multe telefoane nu doar unul pe care sa le puteti amaneta. Ne referim aici la toate telefoanele nu doar la cele moderne, nu la cele de top si nici macar doar la cele care sa fie smart.

Puteti include lejer in categoria telefoane tot ceea ce se defineste ca telefon mobil, chiar si pe cele cu taste, cu ecran policrom si cu sunete polifonice. Chiar si pe cele alb negru oricat de incredibil ar parea.

Este evident ca pretul variaza in functie de telefon si ca nu aveti cum sa scoateti pretul unui iPhone 7 pe un Nokia antic cu antena insa din mai multe sume mici se face o suma mai mare care va poate fi de folos si in plus tot ceea ce veti face va fi sa valorificati niste obiecte pe care nu le mai foloseati si care zaceau efectiv in sertare in casa pe post de magnet pentru praf.

Veti spune ca este mai rentabil sa vindeti aceste dispozitive pentru ca aveti sansele sa scoateti un pret mai mare pe ele. Si noi suntem de acord, doar ca dureaza sa vindeti un telefon mai mult decat sa faceti un credit, iar daca aveti mai multe puteti sa va imaginati.

0 Shares
You May Also Like