Smart-Blue-Line-cea-mai-ingenioasa-tehnologie-de-spalat-rufe

Smart Blue Line cea mai ingenioasa tehnologie de spalat rufe ?

0 Shares
0
0
0

Actualmente toti marii producatori de electrocasnice din intreaga lume pun la dispozitia clientilor tehnologii revolutionare, de-a dreptul spectaculoase . Cu toate acestea pana si cele mai performante masini de spalat rufe mai intampina defectiuni, iar aici intra in joc www.washservice.ro .

Acest service specializat in reparatii masini de spalat dispune de toata aparatura necesara si de personal foarte bine pregatit pentru a detecta si solutiona orice problema . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.washservice.ro .

Noua gama de masini de spalat rufe de la Beko vine la pachet cu o energie neobisnuit de ingenioasa . Noua tehnologie Smart Blue inseamna performante superioare , spalare ecologica , protejarea culorii rufelor , zero urme de detergent , eco clean , rezistenta HI-TECH, reglare automata a consumului de apa si un control electronic al balansului . Toate acestea pentru ca utilizatorul sa fie pe deplin multumit .

Noul program antialergic propus de specialistii Beko este special conceput pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica . Smart Blue Line garanteaza o spalare perfecta fara a lasa urme de detergent pe rufe .

Pentru hainele inchise la culoare , fie ele sintetice sau din bumbac, Beko a dezvoltat o noua tehnologie , Dark Care . Aceasta tehnologie , pe langa faptul ca ofera o spalare impecabila , previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorii rufelor tale . Totul pentru ca rufele tale sa fie ca noi pentru cat mai mult timp .

Din dorinta de a proteja mediul inconjurator si resursele naturale Beko a creat si implementat programul de spalare Eco Clean 20°C. La aceasta temperatura pot fii spalate foarte eficient articole din bumbac sau rufe usor murdare . Durata ciclului de spalare este mult mai redusa decat in mod normal iar consumul de energie este extrem de redus . Incarcatura maxima pentru acest program de spalare este de 3,5 kg .

Noile masini de spalat Beko dispun de o rezistenta nichelata , ceea ce inseamna ca asigura o protectie mult mai eficienta impotriva coroziunii . Depunerile de calcar pe rezistente sunt cu 40% mai reduse . In plus producatorul garanteaza o durata de viata de pana la 100 de ori mai mare si un consum de energie foarte redus .

Pentru a obtine cele mai bune performante atat la spalare cat si la consumul de energie producatorul a implementat un sistem de reglare a consumului de apa . Astfel , volumul de apa consumat intr-un ciclu de spalare este ajustat automat in functie de cantitatea si tipul rufelor din cuva .

Acum nu mai trebuie sa iti faci griji nici din cauza zgomotului sau a vibratiilor deoarece noul sistem electronic de control al balansului distribuie inteligent incarcatura din cuva . In acelas timp aceasta noua tehnologie asigura o stabilitate perfecta pe tot parcursul centrifugarii.

Toate modelele generatiei Smart Blue Line suporta o cantitate de rufe de pana la 7 kg , o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si pun la dispozitia utilizatorilor nici mai mult nici mai putin de 16 programe de spalare .

Pentru ca fac parte din clasa de eficienta energetica A++ , noile masini de spalat Smart Blue de la Beko ofera cele mai inalte standarde de calitate si performanta atat la capitolul consum de energie cat si la capitolul eficienta spalarii .

Conform standardelor europene din clasa de eficienta energetica A++ fac parte numai masinile de spalat rufe care au cel mai mic consum de energie .

0 Shares
You May Also Like