Sunt companiile care ofera aplicatii software parteneri Microsoft?

Sunt companiile care ofera aplicatii software parteneri Microsoft?

2 Shares
0
0
2

 

Companiile care ofera aplicatii software sunt echipe cu experienta in implementarea proiectelor software. Un partener Microsof este un partener experimentat, iar firmele de IT care au plecat de la a fi parteneri Microsoft s-au dezvoltat cel mai bine.

Acestea se concentreaza pe livrarea de servicii profesionale, sunt experte in analiza nevoilor de business ale clientilor, in planificarea afacerilor, in testarea pe parcurs sau la finalul implementarii unor solutii de tipul CRM (Customer Relationship Management), EAM (Enterprise Asset Management), solutii de network planning pentru furnizorii de Internet, aplicatii de organizare a activelor in companii de utilitati publice, implementari de site-uri cu Web Content Management, etc.

Solutiile IT sunt cele mai cautate in dezvoltarea tuturor companiilor, pentru ca in prezent nu se mai pot oferi solutii vechi, nu se mai pot accepta solutii fara o baza reala, deci cu siguranta, solutiile informatice care au pornit de la Microsoft si au gasit o piata de dezvoltare atat de mare in prezent, trebuie folosite si implementate corespunzator, in functie de nevoile companiilor respective si in scopul final de multumire a clientilor.

Partenerii Microsoft au dezvoltat solutii CRM sau EAM prin care reusesc sa mentina o gestiune a relatiilor cu clientii, respectiv o gestionare a activelor, doua solutii IT de mare eficienta pentru oricare companie, pentru ca o firma serioasa isi doreste sa aiba o relatie cu clientii cat mai stransa si mai eficienta, care sa mentina clienti vechi si sa ii atraga pe cei noi, iar prin gestionarea activelor cu siguranta va creste indicele de profitabilitate al activelor, si aici conteaza foarte mult o organizare cat mai eficienta, iar solutia EAM este extrem de viabila.

Conteaza foarte mult si experienta echipelor de la firmele care ofera astfel de solutii, pentru a se obtine rezultate foarte bune, promise de toate companiile care au acest obiect de activitate. Insa exista si companii care sunt parteneri Microsoft si care au un pas inainte in fata concurentei, purtand o amprenta atat de cunoscuta, iar solutiile acestor companii nu vor da niciodata gres.

Clientii sunt beneficiarii finali, care pot spune daca solutiile IT oferite au efectul scontat, ne referim in primul rand la clientii, care sunt companiile care implementeaza solutiile IT, dar si la clientii acestor companii, care beneficiaza de rezultatele acestor implementari. Deci aceasta colaborare intre furnizori si clienti, duce in final la dezvoltarea afacerilor de orice tip ar fi si la cresterea numarului de clienti.

Companiile care ofera solutii IT pentru alte companii sunt din ce in ce mai prezente pe piata, in conditiile in care piata virtuala sau online este in continua ascensiune, deci are nevoie de solutii cat mai rapide, viabile, aplicabile si prompte care sa asigure dezvoltarea business-urilor intr-un secol al vitezei, in care ajutorul oferit de departamentul IT este cel mai important, cu siguranta este un suport care se dezvolta secunda de secunda, iar aplicatiile IT se modifica pentru a garanta cele mai eficiente modalitati de implementare, organizare si gestionare a oricaror tipuri de activitati.

2 Shares
You May Also Like