Sunt rezistente carcasele de iPhone?

0 Shares
0
0
0

Tot mai multe persoane au o viata cotidiana extrem de agitata. Practic trebuie sa-si imparta timpul in asa fel incat sa nu intarzie la job, sa aiba timp de cumparaturi, de igiena personala, sa-si faca timp pentru copii si alte asemenea ocupatii.

In tot acest iures care ne tine in alerta tot timpul uitam sa avem grija de un element cheie in zilele de azi, si anume telefonul mobil. Cati dintre dumneavoastra nu ati scapat telefonul pe scari sau cati nu l-ati scapat pe strada facand-ul bucati?

Este clar ca majoritatea dintre dumneavoastra ati patit acest lucru macar o data, chiar daca atentia a fost foarte sporita. Nimeni nu a scapat de asemenea incidente.

La servicegsm.ro apar smartphone-uri iPhone care au patit asemenea accidente. De cele mai multe ori se repeta acelasi scenariu: iPhone-ul cazut sau lovit, cu carcasa sparta, este adus in service, i se schimba carcasa, dar dupa o anumita perioada se repeta ciclul.

Bineinteles ca noile modele de iPhone, datorita finetii materialului din care sunt realizate nu se incadreaza in categoria telefoanelor rezistente la socuri mecanice. La nivel de caracteristici tehnice, sunt extrem de performante, insa protectiile exterioare lasa foarte mult de dorit.

Servicegsm.ro este un service profesional care s-a adaptat de-a lungul anilor la conditiile pietei si s-a axat pe reparatii iPhone ceea ce inseamna inlocuirea unor componente externe de iPhone, incepand practic de la cel mai simplu lucru si anume carcasa. Practic carcasa unui iPhone este structura care asigura suportul acestuia in intregime.

Aceasta este cea care tine la adapost de factorii externi, toate celelalte componente ale iPhone-ului. Soarele, praful sau diverse lichide sunt elemente care pot produce un dezastru pentru carcasa acestuia. De aceea fiecare model de iPhone are propriul sau model de carcasa, iar acest lucru se poate aplica la mai toate telefoanele mobile.

Pentru multe service-uri, inlocuirea unei carcase de iPhone inseamna folosirea unui surogat, pentru servicegsm.ro acest lucru nu este valabil. Aici sunt folosite numai elemente originale si nu o inlocuire a acestora cu unele compatibile de slaba calitate.  Servicegsm.ro inlocuieste orice model de carcasa pentru absolut orice tip de iPhone.

Se inlocuiesc carcase, capac spate iPhone de culoare alba si negra, carcase iPhone 5, albe, negre si gold, carcase iPhone SE gri, argintii, gold sau roz, carcase iPhone 6, 6 Plus albe, negre gold, argintii si gri, carcase iPhone7, 7 Plus albe, negre, gold, gri sau argintii. Toate aceste carcase sunt inlocuite profesional la preturi extrem de mici.

Tinand cont ca un iPhone reprezinta o investitie serioasa pentru cei care fac o astfel de achizitie, trebuie sa fie protejata cu strictete, iar un service profesionist trebuie sa isi arate interesul, nu numai fata de produse ci si fata de utilizatorii acestora.

Fiind fiecare modele speciale nu le puteti trata pe toate la fel, carcasele neavand doar rolul de protectie al iPhone-ului ci si un rol estetic. Asadar cautati Servicegsm.ro pentru a va rezolva problemele carcasei smartphone-ului dumneavoastra intr-un timp foarte scurt si la preturi mult mai mici.

0 Shares
You May Also Like