Ti-sa-stricat-telefonul

Ti s-a stricat telefonul?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in ultimii ani am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, astfel ca oriunde am merge, nu ne lipseste acest dispozitiv minunat.

Indiferent ca avem un telefon scump sau unul ieftin, unul de marca sau unul produs de o firma mai putin cunoscuta, dar toti avem un telefon mobil inteligent pe care il luam cu noi absolut peste tot pe unde mergem.

Ei bine, aceste telefoane din pacate sunt mult mai sensibile decat telefoanele vechi, iar din acest motiv ele se pot defecta destul de rapid, insa cum in tot raul este si un bine, acum se pot gasi o multime de service-uri gsm unde se repara telefoanele defecte.

In momentul in care ti se defecteaza telefonul, fie il duci la reparat la magazinul de unde l-ai cumparat, iar de aici iti va fi trimis la un service cu care au incheiat un contract cei de la magazin, fie iti duci telefonul pe cont propriu la un service gsm.

In cazul in care alegi sa iti repari de unul singur telefonul, atunci ar trebui sa iti cauti un service gsm specializat in reparatii anume pentru marca ta de telefon. De exemplu in cazul in care telefonul tau defect este un HTC, atunci ar trebui sa te gandesti sa cauti un service specializat in reparatii Htc.

Daca stai sa te intrebi de ce ar fi mai bine sa iti duci telefonul la un service specializat in astfel de reparatii si nu la unul generalist, trebuie sa stii ca personalul dintr-un service gsm specializat in reparatia unei singure marci de telefoane, este unul profesionist, iar angajatii au calificare pentru ceea ce fac, astfel ca iti vor oferi o reparatie mult mai de calitate decat cei de la un service generalist.

Ei bine, cel de la un service intervin in cazul telefoanelor care nu mai pornesc, sau in cazul in care nu se mai poate face restore. Poti sa apelezi la un service si in cazul in care telefonul nu iti mai incarca, nu mai are semnal sau nu se mai aude sunetul in timpul conversatiei.

Pe langa aceste interventii, in cadrul unui service profestionist se pot repara tot felul de mufe de alimentare, mufe audio, usb. De asemenea se pot face interventii pe placa de baza, se poate inlocui display-ul sau touchscreen-ul, se pot schimba acumulatorii, se pot inlocui baterii, carcase, se pot efectua reparatii wifi.

Aceste reparatii amintite anterior ar face parte din categoria de reparatii hardware. In continuare iti voi prezenta si cateva reparatii software care pot avea loc la un service gsm.

Interventiile software sunt pentru telefoanele care au un software stricat sau cand apar versiuni noi de software, decodari pentru telefoanele blocate in alte retele sau pentru telefoanele ale caror meniuri se misca greu, interventii asupra telefoanelor care se inchid sau se blocheaza in momentul in care ruleaza o aplicatie. Se mai poate interveni si in cazul telefoanelor care se inchid singure sau se restarteaza, si de asemenea si in cazul recuperarii de date.

Ei bine, in mare parte cam acestea sunt interventiile cu care se confrunta personalul de la un service gsm in fiecare zi, insa in functie de problemele intalnite, cei de la service iti vor repara telefonul pentru ca acesta sa functioneze la capacitate maxima.

0 Shares
You May Also Like