Tipuri de pantofi eleganti pentru barbati

Tipuri de pantofi eleganti pentru barbati

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca imaginea conteaza atat de mult in zilele noastre, este evident faptul ca barbatii isi vor dori mereu sa impresioneze prin eleganta si stil, asa ca isi vor crea de fiecare data cele mai elegante tinute.

Fiecare barbat isi va alege un costum foarte scump si foarte elegant, isi va alege deasemenea o camasa scumpa si eleganta, sau o cravata deasemenea scumpa, insa pe langa toate aceste elemente, pentru ca tinuta sa fie una perfecta, trebuie aleasa cu atentie si o pereche de pantofi barbati .

Pantofi eleganti pentru barbati sunt o multime, asa ca fiecare barbat are de unde sa isi aleaga pantofii, iar pentru asta trebuie doar sa stie ce sa aleaga.

De exemplu, se pot gasi pantofi Oxford pentru barbati, acesti pantofi fiind prevazuti cu o cusatura in varf, fiind pantofii cei mai clasici si mai formali dintre toti cei existenti.

Datorita faptului ca acesti pantofi sunt foarte eleganti, si datorita faptului ca sunt confectionati intr-un mod impecabil, aceasta incaltaminte de culoare neagra poate sa fie ideala pentru a completa o tinuta, alaturi de un costum foarte elegant, si de o camasa eleganta.

Modelul de pantofi Legate pentru barbati este iarasi unul foarte elegant, iar principala sa deosebire fata de restul pantofilor de barbati existenti pe piata, este acela ca acest model printre cusaturi incorporeaza perforatii.

Acest tip de pantofi este ideal pentru a fi purtat alaturi de un costum, de catre domnii care merg la birou. Domnii care ocupa o functie importanta in cadrul unei firme renumite de pe piata, in mod evident isi vor indrepta atentia spre un asemenea tip de pantofi.

Pantofii de barbati Semi-brouge sunt si ei deamenea foarte eleganti si foarte indragiti de catre o multime de barbati. Acestia se aseamana foarte mult cu pantofii Legate, doar ca au in plus o taietura in varful pantofului.

Acest model de pantofi este ideal pentru a se purta alaturi de costumul de zi cu zi purtat la birou, sau se poate purta chiar si cu o imbracaminte ceva mai sport, precum un pantalon elegant sau o pereche de blugi, si o camasa.

Pantofii de barbati Full Brouge sunt si ei foarte eleganti, si foarte indragiti de catre foarte multi barbati, insa acestia se deosebesc in primul rand de pantofii Semi – brogue datorita faptului ca acestia urmaresc limita cusaturii din varf, care vine in vorma de doua arcuri, si care se termina in forma de V.

Referitor la acest tip de pantofi de barbati, trebuie mentionat faptul ca ei nu se pot combina cu frac, si nici nu sunt ideali pentru a fi purtati in situatii foarte formale.

Barbatii care au de gand sa isi indrepte atentia spre pantofi eleganti, mai pot sa isi indrepte deasemenea atentia spre pantofi cu sireturi prevazuti cu cusatura englezeasca, sau mai pot sa opteze pentru pantofi Derby sau Blucher deasemenea, insa nici pantofii Grafton sau Cromwell nu ar fi o varianta de neglijat.

Asadar, acestea ar fi cateva variante de pantofi eleganti pentru barbati, pe care acestia ii pot alege pentru a-si completa o tinuta eleganta.

0 Shares
You May Also Like