Tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-reparatiile-auto

Tot ce trebuie sa stii despre reparatiile auto

0 Shares
0
0
0

Oricine avut problem cu masina stie cata bataie de cap iti da pana o repari . Cu lipsa de onestitate predominanta in aceasta afacere , poate fi greu sa gasesti un magazin fiabil cinstit . Din fericire, poti utiliza articolul de aici pentru a te ajuta in cautarea unui service auto cu nevoile cu nevoile pe care le ai tu in minte .

Asigura-te ca obtii piese de calitate pentru a-ti repara masina. De obicei poti obtine un pret bun daca cumperi piesele de la un cimitir de masini , dar nu există nici o modalitate prin care sa stii sigur cat va tine piesele respective. Nu ezita sa platesti mai mult pe piesele noi care au garantie.

Cand ai o problema auto , prima data ar trebui sa intri pe Internet pentru a afla care ar putea fi problema . Poti afla ca este o problema usor de reparat pe care o poti face singur. Acest lucru te-ar fi putut costa sute de dolari daca ai fi dus masina daca ai fi dus-o la un service.

Cand incerci sa faci o estimare a costurilor, intreaba tehnicianul cum calculeaza costul . Exista unele service-uri care percep o taxa fixa pentru piese si munca , dar altii vor incerca sa incasa o taxa pentru fiecare or ape care o petrec reparandu-ti masina.

Intreaba intotdeauna despre certificarea si asigurarea unui mecanic, inainte de a le permite sa-ti repare masina. In cazul in care ceva nu merge bine , asigurarea mecanicului va acoperi daunele si , de obicei, ti se ofera o masina pana este reparata a ta . Un mecanic care nu este certificat , nu are nici asigurare.

Asigura-te ca tehnicianul tau auto este calificat pentru a lucra la masina ta. Autovehiculele sunt masini complexe si fiecare marca are caracteristici unice . Unele marci necesita instrumente, piese de schimb si proceduri speciale. Mulți tehnicieni auto standard, fie nu dispun de aceste elemente sau nu le au . Fara aceste elemente u pot repara masina ta .

Intreaba mecanicul despre certificare lor E.A.S. Institutul National Serviciul de Excelenta Automotiv are de doua ori pe an test pentru ea . Pentru a castiga aceasta certificare , mecanicii trebuie sa treaca un test scris, in timp ce trebuie sa aiba cel putin doi ani de experienta de lucru in mecanica auto si reparatii . Aceasta iti certificare creste sansele de a gasi un mechanic bun si compentent.

Trebuie sa intelegi ce costuri are service-ul inainte de a semna orice acord . Unele service-uri vor percepe o taxa fixa de munca, in timp ce altii se bazeaza pe timp . Unii vor opta pentru piese de schimb originale , in timp ce altii vor folosi piese universale . Trebuie sa stii ce ai in fata, inainte sa fii responsabil.

Stai cu ochii pe luminile aflate pe bord si asigura-te ca stii ce inseamna toate astea. Aceste lumini de avertizare sunt menite sa tea jute avertizandu-te de problemele potentiale . Daca continui sa le ignori, vei agrava lucrurile.

Intereseaza-te de garantie cand iti duci masina la reparat . Asigura-te ca o ai in scris si ca ai inteles ceea ce acopera . Poate vrei sa platesti un pic mai mult la un dealer pentru a face lucruri mai mari , cum ar fi o revizuire de transmisie . Acest lucru garanteaza ca munca ta va fi acoperita , indiferent de locul in care te afli .

Daca nu ai facut niciodata reparatii auto pe cont propriu , ar trebui sa ramai la lucruri mici sis a faci multa munca acasa pentru a invata cum sa lucrezi cu lucruri mai mari . nu te apuca sa dezmembrezi masina daca nu stii cum sa o asamblezi la loc. Inainte de a incepe orice reparative la masina ta, asigura-te ca ai toate piesele si uneltele necesare si ca stii exact ceea ce trebuie sa faci pentru a finaliza lucrarea de la inceput pana la sfarsit .

Evita partile reconstruite daca este posibil . Aceste piese sunt , de obicei, mult mai accesibile decat cele noi , dar nu ai nici o modalitate prin care sa stii cat de fiabile sunt reparatiile. Piesele reconditionate au fost , de obicei, intr-un accident sau n-au mai mers la un moment dat si au fost recuperate și reconstruite . Cel mai bine este sa investesti in piese noi , care nu au fost deteriorate in trecut .

Verifica daca tehnicianul este certificat . Afla daca I s-a dat sigiliul de aprobare de catre orice institut de automobile. Acesta este un semn ca mecanicul este informat , si ar trebui sa-ti dea încredere in capacitatea lui de a oferi servicii excelente .

Intreaba-I pe cei de la service-ul auto pe care il ai in vedere , daca acestia ofera o garanție la reparatiile lor . Orice service de renume este mai mult decat bucuros sa garanteze pentru munca lor pe piese noi pentru cel putin cateva luni. Daca cineva cu care vobesti nu ofera, ar trebui sa gasesti un alt service .

Verifica daca service-ul este licentiat in mod corespunzator. Daca nu este, exista , probabil, un motiv pentru asta, ceea ce ar putea varia de la frauda la reparatii defecte . Nu folosi niciodata un service care nu detine toate licentele pe care ar trebui , in scopul de a functiona ca o afacere.

Daca vrei sa gasesti un mecanic bun , intreaba-I ce experienta cu marca masinii. Conducerea unui vehicul popular si accesibil iti va face munca mai usoara . Ar putea fi mai usor sa gasesti un dealership daca nu conduci o marca de masina populara.

Daca nu stii unde are problem masina , repararea ei este imposibila. Prin urmare , trebuie sa fii capabil sa recunostii problemele atunci cand acestea apar . De exemplu , in cazul in care centura de la masina ta are fisuri in marginea perpendiculara sau cad piesele, trebuie inlocuita imediat . Incapacitatea de a recunoaste problemele la timp poate duce la deteriorarea permanents a masinii tale ; prin urmare , recunoaste si rezolva aceste probleme cat mai curand posibil.

Probabil cea mai importanta componenta a masinii sunt franele . Fara ele , nu poti conduce. Daca sunt deteriorate , acest lucru poate fi extrem de periculos pentru tine . Prin urmare , ori de cate ori te confrunticu probleme de frana , consulta imediat un mecanic pentru a le inlocui. Pentru a face acest lucru singuri , trebuie sa folosesti cauciuc pentru a indeparta suruburile si sa slabesti placutele de frana . Apoi , instaleaza frane noi. Cu toate acestea , daca nu te simti confortabil facand acest lucru, cel mai bine ar fi sa te duci la un mecanic . Nu vrei sa risti atunci cand vine vorba de frane .

Desi nu este un motiv de bucurie, masinile au nevoie de reparatii atunci cand au probleme. Cand ai ceva de reparat la masina data viitoare , aminteste-ti informatiile furnizate de acest articol . Una dintre cele mai bune protectii, este sa stii ca reputatia service-ului este buna.

0 Shares
You May Also Like