Tricourile-personalizate-si-moda

Tricourile personalizate si moda

0 Shares
0
0
0

Si in moda ca in oricare alt domeniu pot sa fie utilizate serviciile de imprimare tricouri.

Chiar daca asocierile intre un tricou si o camasa vin si pleaca din tenditele actuale tricoul va ramane in mod normal o prezenta constanta nu numai in vocabularul modei dar si in vestimentatia noastra de zi cu zi, si pentru tricouri exista o selectie foarte mare de culori sau de texturi pentru ca tricourile sunt cele mai versatile piese vestimentare care exista.

Se adauga la asta si imprimarea in mod direct a tricourilor care pentru noi a devenit o adevarata misiune. Un tricou imprimat este foarte iefitn si confortabil dar si super versatil.

Problema in prezent in societatea in care ne bem cafeaua in timp ce punem poze pe twitter ori pe facebook este ca nimeni nu poate, nu are timp si nu are rabdare sa experimenteze moda si drept consecinta riscam sa picam in monotonie si sa purtam de fiecare data acelasi lucru.

Daca privim partea buna a lucrurilor nu vom avea nevoie de garderobe imense sau de foarte mult timp ori sa fim un guru in domeniul modei pentru a avea o garderoba completa, este nevoie de putina imaginatie ce poate sa faca minuni si va vom prezenta mai jos si cateva sfaturi foarte simple ce ne ajuta pe noi sa ne condimentam garderoba in momentul in care avem chef de asta.

Combinatia intre tricou si camasa este un truc vechi dar care inca mai functioneaza. Combinati un tricou vechi cu jachetele noi. Acest tricou va putea sa improspateze hainele vechi si e de asemenea si o foarte buna metoda prin care sa va adaptati hainele tinand cont de situatie fara sa faceti foarte mult efort.

De asemenea inca mai functioneaza si combinatiile de tricouri in diverse culori sau nuante care sa fie personalizate in functie de gusturile fiecarei persoane. Tineti cont sa nu purtati numai paiete pentru ca daca faceti asta  faceti pe propriul risc.

De asemeena combinatiile dintre tircouri si camasi sun folosite de mult timp si au avut mai mult ori mai putin succes. O combinatie tipcia este un tricou cu o camasa descheiata in care tricoul este imprimat. Cu toate acestea din cauza filmului Beverly Hills s-a purtat o vreme si tricoul peste camasa. 

Combinatia de camasa si tricou ne poate da o tenta mai smart ori casual dependenta de cat de multi nasturi descheiati avem dar si de stilul pe care l-am ales.

Unul din motive este ca numai combinatiile perfecte dintre nuante nu sunt singurele cu care vom lucra. Puteti sa va imaginati o incapere unde fiecare obiect de mobilier este confectionat din exact acelasi material? Asta ar fi normal in filme insa in viata normala este ideal sa amestecam lucrurile si asta e valabil si pentru haine.

Pentru zilele reci e importanta si stratificarea si utilizand un pulover putem realiza asta.

Nu doar pentru ca vara vom avea mai putine piese vestimentare pe noi nu putem experimenta mai multe materiale si vara chiar este recomandat sa utilizam toate materialele pentru sezonul cald.

0 Shares
You May Also Like