Unde-poti-sa-utilizezi-panourile-led-600X600

Unde poti sa utilizezi panourile led 600 X 600?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta spatiile intunecate trebuiesc sa fie tot timpul luminate, mai ales daca vorbim despre birouri in care se lucreaza in fiecare zi, despre spitale unde sunt o multime de pacienti, sau despre farmacii.

Cunoastem cu totii faptul ca tehnologia a avut o evolutie incredibila in ultimii ani, astfel ca si corpurile de iluminat, au inceput sa devina din ce in ce mai performante, iar pe langa faptul ca ilumineaza perfect, ele vor economisi si foarte multa energie.

In cazul in care ai nevoie de corpuri de iluminat, cu siguranta iti poti indrepta atentia spre panourile led, pentru ca un panou led 600X600, reprezinta cea mai buna alternativa de inlocuire a vechilor casete de iluminat, cu tuburi fluorescente.

Aceste panouri led se pot folosi dupa cum am mai spus pentru a oferi o buna luminozitate in mai multe locuri. Firmele care produc astfel de panouri led, au incercat sa adune pentru clienti, cele mai folositoare si durabile panouri led.

De exemplu, vei putea sa gasesti panouri led care sa aiba o eficienta incredibila de 120 lm/wat, sau sa functioneze 50.000 de ore. Cu siguranta daca vei opta pentru neoanele simple, nu te vei putea bucura niciodata de astfel de performante.

Un avantaj major pe care il au deasemenea aceste panouri led, il reprezinta faptul ca vei beneficia de reduceri mari in ceea ce priveste costurile pentru energia electrica pe care aceste leduri o consuma, pentru ca ele vor consuma foarte putin curent.

Pe langa aceste avantaje, te vei bucura de un flux luminos constant, si vei beneficia deasemenea si de mai bine de 2 ani perioada de garantie.

Vei putea sa optezi pentru un panou led 600 X 600 Slim Alb Neutru 4000 K / Rece 6400 K, si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Un astfel de panou led, in ciuda faptului ca are un pret redus, iti va livra performante tehnice la care nici nu ai fi sperat vreodata.

Avand un flux luminos de 3600 de lumeni, dar si un unghi al depresiei luminii care este de 160 grade, acest panou led iti va oferi o iluminare incredibila, iar raportul calitate – pret al produsului, va fi cel mai bun de pe piata. Tinand cont de aceste aspecte, ar fi pacat sa nu iti iluminezi biroul sau compania cu astfel de corpuri de iluminat.

O alta alegere interesanta ar fi panoul led de 48 W, 600 X 600 Alb Neutru 4000 K/ Rece 6400 K/. Si un astfel de corp de iluminat, are un pret redus, insa iti va oferi performante satisfacatoare in ceea ce priveste iluminatul.

Avand un corp luminos de 3024 de lumeni dar si un unghi al dispersiei luminii de 160 grade, un astfel de panou iti va lumina foarte bine incaperea dorita, si deasemenea vine cu un raport calitate – pret excelent, care te va determina sa il cumperi.

Asadar, cea mai inspirata alegere pentru tine atunci cand ai nevoie de corpuri de iluminat, cu siguranta o reprezinta acest tip de panouri led.

0 Shares
You May Also Like