Unde-sa-ti-vinzi-aurul-o-optiune-viabila-casa-de-amanet

Unde sa-ti vinzi aurul – o optiune viabila, casa de amanet

0 Shares
0
0
0

Este imposibil sa nu fi vazut pana acum anunturi de genul “cumparam aur”. De la e-mail-uri agresive, din zeci de surse mai mult sau mai putin sigure si pana la anunturile din ziar, ale magazinelor de bijuterii, reclama “cumparam aur” este peste tot. Cel mai bun loc pentru amanet auto, este pe BestAmanet.ro.

Daca vrei sa vinzi aur, probabil ca nu stii exact unde sa-l vinzi, mai ales daca este prima data cand vrei sa faci acest lucru.

Unde sa ne vindem aurul?

Orasele mari de pretutindeni sunt pline de magazine de dimensiuni mici, care cumpara aur si alte metale pretioase. Practic, sunt aproape oriunde. Suntem siguri ca si in orasul tau ai macar 1, oricat de mic ar fi oraselul in care locuiesti.

Problema cu atat de multe optiuni din care ai de ales, este aceea de a te decide unde poti castiga cel mai mult, daca iti vinzi aurul. Ca sa fie si mai dificil de ales, exista foarte multe persoane rau intentionate, care vor incerca sa te pacaleasca si sa-ti ofere foarte putin, iar rezultatul va fi ca tu vei pierde sume de bani foarte importante, daca nu cunosti bine situatia.

Primii pasi in vanzarea aurului – ce trebuie sa faci mai intai.

Ok. Sa spunem ca detii o anumita cantitate de aur pe care nu-l mai doresti sau ai nevoie de bani si vrei sa-l vinzi cat mai repede. Trebuie sa tii cont de faptul ca aurul valoreaza destul de multi bani, chiar daca e rupt, incurcat, de culori diferite, etc.

Aurul e aur si intotdeauna a valorat destul de mult, iar in ziua de astazi, cu atat mai mult. In primul rand, nu recomandam sa vinzi niciodata aurul unor persoane fizice neautorizate, despre care nu ai auzit nimic.

Daca nu te pricepi, acestia iti vor oferi preturi foarte mici (uneori preturi de argint sau chiar mai mici) si vei ajunge sa pierzi foarte multi bani, daca accepti oferta. De asemenea, nu te increde nici in ofertele venite prin e-mail din surse nesigure, ale caror website-uri nu au o reputatie solida si firmele in sine sunt cvasi-necunoscute.

Este acelasi lucru cu a cumpara de la persoana mentionata mai sus. In al doilea rand, nu alege niciodata prima optiune care iti iese in cale, cauta mai mult, viziteaza mai multe magazine pentru a-ti face o parere.

De ce sunt casele de amanet o solutie viabila.

Casele de amanet reprezinta cele mai sigure locatii unde iti poti vinde aurul, pentru ca sunt reglementate prin lege si nu fac ilegalitati (nu te pacalesc asa cum o pot face ceilalti). Cu toate astea, iti sugeram sa alegi intotdeauna o casa de amanet cu reputatie solida, care are foarte multi clienti si review-uri pozitive.

Altfel si aici poti intampina destule probleme. Avantajul este ca la o casa de amanet vei obtine intotdeauna un pret foarte apropiat de pretul actual al pietei, pentru cantitatea ta de aur. De asemenea, aurul tau va fi corect cantarit si analizat, determinandu-se numarul de karate si alte aspecte importante.

0 Shares
You May Also Like