Usi-din-lemn-pentru-case-elegante

Usi din lemn – pentru case elegante!

0 Shares
0
0
0

Esti adeptul stilului clasic atunci cand vine vorba de amenajari interioare? Preferi un camin elegant si minimalist in acelasi timp, o locuinta care sa insufle caldura, sa fie primitoare si, in acelasi timp, sa debordeze un aer distins?

Atunci, inseamna ca iti plac lucrurile de calitate si oferi atentie deosebita detaliilor. Iar un detaliu important al amenajarii casei tale este chiar… usa. Fie ca vorbim de usile de interior sau de cele de exterior, stim foarte bine ca acestea sunt un detaliu care pot sa puna in valoare o locuinta sau… sa ii strice complet aspectul si stilul arhitectural.

Asadar, pentru cei cu gusturi clasice, care inca iubesc traditionalul si pretuiesc durabilitea, versatilitatea si calitatea superioara, avem recomandarea perfecta in ceea ce priveste usile: TGG!

Cine sunt TGG si ce ofera?

Cu o vechime de peste 15 ani pe piata romaneasca, TGG este o companie care executa, confectioneaza si comercializeaza usi din lemn masiv, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Pe langa consultanta specializata, expertii TGG iti pot oferi sugestii si idei inca de la turnarea sapei casei tale, astfel incat sa te asiguri ca vei umple golurile pentru usi asa cum trebuie, finisandu-ti locuinta cu succes pana in cele mai mici detalii.

Usile TGG sunt confectionate in totalitate din lemn, fara binecunoscutele materiale compozite (PAL, MDF) care nu promit durabilitate si rezistenta. Procesul de executie este unul amplu si atent parcurs, lemnul masiv fiind uscat in prealabil, iar apoi adus la umiditatea optima pentru a fi prelucrat in cele mai bune conditii.

Asadar, atat foaia cat si tocul unei usi din lemn TGG sunt executate in totalitate din lemn masiv, foaia avand o grosime pe friz de 40 de mm, fiind prevazuta cu un cadru de rezistenta compus din lonjeroane si curmezise cu tablii sau grile, dupa caz. In traducere, usile din lemn TGG sunt, practic, nemuritoare.

De ce usi din lemn?

Usile din lemn, si mai ales usile din lemn executate de TGG, vin la pachet cu garantia ca vor trece cu brio testul timpului. Asa cum se spune ca vinul, cu cat este mai vechi, cu atat este mai bun, la fel si lemnul, devine din ce in ce mai elegant atunci cand timpul se asaza peste el.

Asadar, peste ani si ani, o usa din lemn, cu micile imperfectiuni specifice timpului, nu va face decat sa ofere un aer distins casei tale, pastrandu-si intacte eleganta si somptuozitatea binecunoscute si specifice lemnului masiv.

Asadar, daca-ti doresti usi din lemn pentru locuinta ta, afla aici de la specialistii TGG care sunt pasii de urmat pana la un camin calduros si plin de eleganta!

0 Shares
You May Also Like