Vrei-un-telefon-subtire-Sony-Ericsson-XPeria-T3-poate-fi-ceea-ce-cauti-de-mult

Vrei un telefon subtire? Sony Ericsson XPeria T3 poate fi ceea ce cauti de mult

0 Shares
0
0
0

Nu spune nimeni ca doar telefoanele de la iPhone sunt bune. La un moment dat, si pentru un iPhone apelezi la reparatii iPhone Bucuresti. De ce? Pentru ca vrei, nu vrei, lucrurile mai putin placute se intampla.

Asadar, daca iPhone-ul tau iti face probleme, intra pe www.servicegsm.ro si ia legatura cu cei mai buni specialisti GSM care se ocupa de reparatii iPhone Bucuresti

Cei care nu vor neaparat un iPhone, isi cumpara un telefon de la alt brand, cum ar fi Sony. Un model dragut si performant de la Sony este XPeria T3.

Cu un ecran generos de 5,3 inch si o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, telefonul ofera o claritate foarta buna a imaginilor afisate. Imaginile sunt clare si luminoase, astfel incat sa te bucuri de cea mai buna claritate.

In privinta dimensiunilor, vorbim de 129 x 67 x 9 mm, ceea ce inseamna ca modelul este unul destul de subtire. Ca si gramaj, telefonul cantareste 139 de grame. Multe din persoanele care au un astfel de telefon se declara multumite de usurinta cu care acesta poate fi utilizat datorita dimensiunilor pe care le are.

Referitor la partea de sunet, cei de la Sony se pot mandri cu o claritate de invidiat, deoarece sunetul se aude foarte bine atat in casti cat si la difuzor.

Camera foto are o rezolutie de 8 MP si functioneaza extrem de placut, evidentiind culorile intr-un mod surprinzator, daca, bineinteles, luminozitatea este buna.

Cei interesati de navigarea pe internet se pot bucura de o conexiune 4G care permite o navigare rapida.

Daca e sa vorbim de performantele modelului de la Sony, acesta este dotat cu un procesor Quad core la 1,4 GHz Cortex-A7. Din nefericire, nu sunt de spus doar lucruri bune despre acest telefon. In privinta procesorului, uneori, mai ales la jocuri, lucrurile nu stau foarte bine, deoarece telefonul merge sacadat.

Un alt neajuns consta in faptul ca telefonul nu este un model rezistent la apa si la praf, cum au fost o parte din modelele precedente de la Sony. Un alt dezavantaj consta in faptul ca pe suprafata carcasei se formeaza foarte multe urme, datorita plasticului cauciucat din care este compus.

Daca tot am amintit de dezavantaje, nu putem sa nu amintim si faptul ca butoanele au un aspect ieftin si se simt ieftine, deoarece fac un clinchet la atingere. Un alt neajuns ar fi calitatea camerei secundare, care are doar 1.1 MP si in plus are si o stabilizare care lasa de dorit.

Un ultim dezavantaj pe care tinem sa-l aducem in discutie legat de acest model este faptul ca telefonul se incalzeste destul de repede, mai ales atunci cand este folosit pentru jocuri.

Nu-ti imagina insa ca doar acest model are dezavantaje. Fiecare telefon in parte are anumite lipsuri, anumite neajunsuri. Niciodata nu o sa poata fi multumita toata lumea. Si, la urma urmei, de multe ori e o chestiune de gust.

Tu personal, te poti multumi cu un telefon la 400 de lei, pe cand alte persoane nu se multumesc nici macar cu unul la 400 de euro. Partea buna insa este aceea ca ai de unde alege, deoarece exista o multime de modelele, de la o multime de brand-uri.

0 Shares
You May Also Like