Wall-Street-Journal-Anul-acesta-iPhone-nu-va-vedea-foarte-multe-schimbari

Wall Street Journal: Anul acesta iPhone nu va vedea foarte multe schimbari

0 Shares
0
0
0

Daca esti unul dintre cei care se asteapta la schimbari majore anul acesta, in ceea ce priveste noile aparitii de smartphone de la Apple, cei de la Wall Street Journal tin sa-ti mai taie din avant, declarand ca noile device-uri de la Apple, nu vor fi cu mult diferite, fata de seriile mai vechi. Vrei sa cumperi piese iPhone originale? Intra pe MagazinIphonr.ro!

Conform unui raport al acestei publicatii majore, modelele de iPhone ce vor aparea in acest an vor suferi schimbari modeste, daca va fi sa le comparam cu deja existentele iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Cu alte cuvinte, probabil ca vom putea observa mai mult un “re-design” al noilor device-uri, decat niste device-uri concepute de la 0, cu hardware de top si componente care sa ne dea pe spate. In general, cei de la Apple au facut schimbari majore de design la fiecare 2 ani, o data cu aparitia modelelor din gama “S”, oferind anumite imbunatatiri interne, intre aceste cicluri.

Potrivit celor de la Wall Street Journal, nu va fi vorba si in acest an despre asa ceva.

Angajatii aceleiasi publicatii, raporteaza ca atat modelele de 4.7 si respectiv cele de 5.5 inch vor avea parte de o reaparitie pe piata, numai ca o vor face fara jack-ul pentru headphone (casti), de 3.5mm.

Unele zvonuri s-au confirmat deja despre noul device al celor de la Apple si se pare ca asa vor sta lucrurile, chiar daca unii sugereaza ca jack-ul pentru casti nu va disparea. Da, nu va disparea probabil pentru modelele cele mai ieftine, dar nu asta va fi cazul si pentru cele din gama de top.

Lightning-port-ul va fi probabil cel care va inlocui headphone jack-ul, fie ca ne place sau nu. Conectivitatea acestuia trece totusi la un alt nivel, din punct de vedere al calitatii audio si probabil ca asta va fi un plus major, pentru ce care se vor intreba de ce a fost nevoie de o schimbare in acest sens.

Pe de alta parte, mixarea vechiului headphone-jack cu noul port proprietar, nu va avea sens, cel putin din punct de vedere al strategiilor de reducere a pretului. Mentinand si partea de conectivitate mai veche, pretul va ramane unul ridicat.

Update-urile majore pe care le putem astepta din partea companiei vor veni abia in 2017, atunci cand Apple va lansa ecranuri cu display-uri full OLED si va inlocui sau va scoate definitiv butonul Home integrat.

Unele surse, afirma ca feature-urile de securitate Touch ID (Senzorii de amprenta) vor fi integrate direct in display. Desigur, pana la aceste releas-uri va trebui sa mai asteptam cel putin un an, asa ca este probabil sa vedem o cu totul alta politica a companiei, la momentul lansarilor, orice se poate intampla.

Momentan Apple se afla in plin sezon de declin al vanzarilor la nivel global si de aceea asteapta inca o stabilizare in acest an, nedorind sa grabeasca o lansare inainte de vreme, pentru a putea rezolva toate eventualele probleme ale device-urilor aflate in proiect, la timp.

0 Shares
You May Also Like