2 strategii importante care te pot ajuta să-ți îndeplinești planurile de călătorie

2 strategii importante care te pot ajuta să-ți îndeplinești planurile de călătorie

0 Shares
0
0
0

Dorința cea mai mare a multora dintre noi este aceea de a călători cât mai mult. Mai precis, 70% dintre noi spunem că vacanțele și călătoriile sunt priorități pentru care ar trebui să economisim.

Totuși, în ciuda pasiunii noastre pentru călătorii, doar 15% dintre persoane chiar economisesc în mod constant pentru a-și îndeplini dorința de a călători, în special când vine vorba de o destinație mai exotică.

Asta înseamnă că aproximativ 55% dintre persoane doresc să călătorească și consideră că este important să își acorde pauze, dar nu economisesc pentru asta și nici nu planifică cu prea multă atenție. Totuși, cu mai multă anticipare, intenționalitate și încredere, vă puteți îndeplini dorința de a călători chiar și în cea mai îndepărtată parte a lumii.

Iată două strategii importante pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă planificați călătoria:

Mai multă motivație – începeți să stabiliți și să vă documentați

Obstacolul principal care le împiedică pe majoritatea persoanelor să își îndeplinească visul de a călători este acela că nu își prioritizează această dorință. Adesea, o vacanță într-o regiune tropicală este interpretată ca un concept abstract, de neatins, asemeni acelei plaje idilice pe care o folosim ca fundal pentru desktop.

Ni se pare o plajă de vis și ne gândim că într-o bună zi vom ajunge acolo, dar nici măcar nu încercăm să aflăm cam cât ne-ar costa acest vis. Pentru a vă prioritiza dorința de a călători, folosiți aplicația Framey și amintiți-vă toate destinațiile pe care doriți cu tot dinadinsul să le vizitați. Folosiți, de asemenea, una dintre cele mai puternice modalități psihologice prin care puteți prioritiza călătoriile, și anume uitați-vă în fiecare zi la fotografii cu destinația râvnită.

Folosiți aplicația Framey pentru a vă planifica următorul concediu și puteți chiar să creați o arhivă specială dedicată exclusiv planurilor de vacanță.

Explorând imagini cu destinația mult visată, citind recenzii, aflând mai multe informații despre activitățile la care puteți lua parte acolo, veți reuși să vă prioritizați dorința de a călători. În plus, munca aceasta de cercetare creează anticipare, iar studiile arată că anticiparea ne ajută să savurăm mult mai mult experiența în comparație cu achiziționarea impulsivă a unui pachet de vacanță oferit de o agenție de turism.

Discutați cu prietenii

În al doilea rând, dacă doriți cu adevărat să vă îndepliniți dorința de a călători, discutați despre asta împreună cu prietenii care v-ar putea însoți. Deși puteți călători pe cont propriu, majoritatea persoanelor rezonează mai mult cu ideea de a călători și de a se distra alături de prieteni sau de cei dragi, deși există și riscul minor de a accepta anumite compromisuri.

Nu numai că este o bucurie să ne bucurăm de o nouă destinație împreună cu prietenii cei mai apropiați, însă nimic nu ne ajută să cunoaștem mai bine o persoană și să consolidăm prietenia cu ea decât experimentând o altă parte a lumii împreună cu ea.

În general, atunci când călătoriți alături de mai multe persoane, se creează imediat un sentiment de camaraderie și dorința de a vă purta de grijă unii de alții, ceea ce consolidează prietenia.

În plus, decizia de a porni într-o călătorie alături de alte persoane face ca planul să devină și mai concret, deoarece un număr mai mare de persoane se implică pentru ca planificarea să meargă ca pe roate. Nu în ultimul rând, puteți reduce foarte multe cheltuieli atunci când plecați într-o călătorie cu mai multe persoane.

0 Shares
You May Also Like