5 cadouri experiență extraordinare pentru bărbați

0 Shares
0
0
0

Găsirea cadoului perfect pentru bărbați este de un milion de ori mai greu decât cumpărăturile pentru femei. Nu există o listă nesfârșită de cadouri pentru băieți. Dar chiar dacă nu ne gândim la o mulțime atât de vastă de „lucruri” de care are nevoie omul din viața noastră, un lucru este sigur; v-a fi foarte încântat să primească o experiență drept cadou.

Câți bărbați sunt pe lista dumneavoastră de cumpărături pentru ocaziile în care trebuie să oferiți daruri? Soț, frați, tată, sau poate și fiii care au crescut? Toți sunt  greu de mulțumit, am dreptate?

Cred că cea mai grea misiune care îi revine unei femei este să ofere cadoul perfect partenerului de viață. De aceea vă invit să aruncați o privire peste următoarele idei de cadouri experiență, de care vă puteți bucura împreună cu cel iubit, sau îl puteți trimite să experimenteze o aventură extremă cu amicii săi.

Iată 5  idei de cadouri experiență ce pot fi găsite în majoritatea orașelor mari din întreaga lume:

1.Experiența de  a conduce o mașină de mare viteză.

Majoritatea bărbaților par să iubească să conducă cu viteză. Așa că dă-i șansa bărbatului din viața ta să meargă într-adevăr rapid.

După puțină instrucție și câteva măsuri de siguranță , iubitul dumneavoastră este gata să încerce ceea ce și-a dorit de mult: să-și conducă mașina preferată într-un stil, să îl numim – puțin mai sportiv.

2.Bilete la Paintball

De asemenea, bărbaților pare să le placă să alerge prefăcându-se că sunt pe câmpul de luptă și să folosească arme … așa că oferă-i o zi jucând Paintball. Iar dacă doriți să fiți foarte atentă când vine vorba de plăcerile soțului, cu siguranță îl veți invita și pe cel mai bun prieten al acestuia, pentru ca știți cum se zice – orice activitate e mai plăcută în doi.

3.Spectacol de stand-up comedy

Planifică o noapte perfectă pentru a  râde cu cel drag de-a lungul unui show de-a dreptul ilar.

4.Bilete la fotbal

El va fi atât de fericit când îi vei oferi bilete pentru a vedea jucând echipa sa preferată de fotbal sau chiar și baschet.

5.Bilete la un tur de groază

Știi că adoră lucrurile înfricoșătoare? Documentează-te despre cele mai „bântuite” locuri din oraș și organizează un tur de vizitare al tuturor obiectivelor.

Cea mai bună parte la cumpărarea unui cadou experiență este că puteți aștepta până în ultimul moment. Deoarece nu este nevoie să așteptați transportul sau chiar să mergeți la un magazin să căutați hârtie de împachetat și apoi să împachetați cadoul într-un mod inedit, puteți să intrați oricând online și să luați o decizie doar în câteva momente.

Așadar, renunțați să  vă stresați în legătură cu ce să cumpărați pentru iubitul sau soțul vostru. Puteți alege oricând un cadou experiență ce îl va bucura cu siguranță.

0 Shares
You May Also Like