6 idei de cadou pentru a-ţi impresiona şeful

0 Shares
0
0
0

Cauți cadoul perfect pentru a îţi impresiona șeful? Fii fără griji. Iată câteva dintre cele mai bune idei de cadouri care îi vor arăta cât de recunoscător eşti pentru îndrumarea și sprijinul continuu în carieră.

1. Pernă personalizată sau cană personalizată

Lucrurile personalizate sunt întotdeauna speciale și oferă oamenilor un sentiment de proprietate. Nimic nu transmite apreciere mai bine decât un cadou personalizat. Așadar, alege o pernă și o cană personalizate cu imaginea șefului. Apoi se poate relaxa la locul de muncă cu perna și, de asemenea, poate savura o cafea sau un ceai din cană. Poți personaliza ceașca cu câteva citate precum „cel mai bun șef din lume”, care vor aduce un plus grozav. Aceste cadouri semnificative îţi vor impresiona cu siguranță șeful.

2. Press papier pentru luat decizii

Chiar și șeful tău are uneori nevoie de ajutor pentru a lua o decizie importantă. Așadar, dăruiește-i un presspapier de luare a deciziilor care îi va oferi un sprijin atunci când are nevoie. Trebuie doar să învârtă presspapierul pentru a afla ce trebuie să facă. Nu numai că ajută la luarea unei decizii pentru o situație critică, dar servește și ca un obiect decorativ pentru birou. Uneori, ar putea fi o distragere a atenției atunci când șeful tău are o perioadă mai grea. Poate fi unul dintre marile cadouri din viața ta pentru şeful tău.

3. Lumină de masă cantilever

Prezintă-i șefului tău ceva simplu și minunat pentru a-și face biroul un loc mai luminos și mai sofisticat. O lampă de birou reglabilă care să aibă o formă emblematică, cu o lumină glob decentă, care va oferi o strălucire caldă ambientală cu o amprentă care economisește spațiu. Cumpără acest cadou special pentru șeful tău și cu siguranță îl va face să zâmbească de fiecare dată când îl va vedea.

4. Plante verzi

Plantele verzi ajută la creșterea energiei în încăpere adăugând mai mult oxigen în atmosferă și reducând toxinele, îmbunătățesc estetica interiorului, luminează spațiul de lucru și împrospătează mintea, corpul și sufletul. Al naibii de sigur, șefului tău i-ar plăcea maxim acest cadou pentru aspectul său frumos. Acesta ar fi unul dintre cadourile grozave pentru șef, așa că verifică opțiunile de plante verzi, cum ar fi plantele de interior, de exterior și de purificare a aerului, apoi selecteaz-o pe cea mai potrivită pentru șeful tău.

5. Trusă de călătorie

Șeful tău călătorește mult? Atunci o trusă de călătorie îi va salva ziua. Setul de călătorie poate conține o mască pentru ochi, o pătură și o husă de transport care îi va ușura călătoriile. Desigur, acest kit de călătorie este unul dintre cadourile grozave pentru șef, care va fi cu siguranță o salvare pentru șeful tău ocupat înainte de orice întâlnire cu un client important.

6. Cadouri experienţe

Dacă şeful tău este o persoană activă, care călătoreşte sau face sport, înseamna că o variantă excelentă de cadou sunt cadourile experienţă. Te întrebi ce experiente cadou să îi oferi? Ai practic opţiuni nelimitate, de la o sesiune de masaj, o partidă de squash sau o zi la piscină, până la zbor cu parapanta, cu balonul cu aer cald sau săritură cu paraşuta. Cu siguranţă acesta va fi un cadou pe care şeful tău îl va aprecia şi nu îl va uita prea curând.

0 Shares
You May Also Like