7 întrebări pentru a găsi cadoul perfect pentru oricine

0 Shares
0
0
0

Iată câteva întrebări pe care ți le poți adresa pentru a găsi cadoul perfect pentru orice persoană specială din viața ta. Dacă nu ştii sigur ce să cumperi și vrei să faci tot posibilul pentru a te asigura că îi va plăcea cadoul, ia în considerare aceste întrebări care te vor ajuta să găseşti cadoul perfect!

Ce face sau ar vrea să facă în timpul liber?

Gândește-te la ce îi place acelei persoane speciale din viața ta să facă în timpul liber. Poți cumpăra un produs care să o ajute în acest hobby? Sau îi poți oferi ceva care să o ajute să-și găsească mai mult timp pentru acest hobby?

De exemplu, ia în considerare obiecte de artă pentru un artist, ingrediente gourmet pentru un gurmand sau bucătar, echipament de antrenament la domiciliu sau un abonament la sală pentru un pasionat de fitness, un babysitter pentru un părinte ocupat sau o aventură în natură de pe cadouriperfecte.ro pentru o persoană activă şi cu simţul aventurii.

Stă prost cu banii?

Un card cadou ar putea fi grozav pentru cineva fără bani. S-ar putea să îi placă un card cadou într-un loc cum ar fi un magazin de haine, de electrocasnice sau de cosmetice.

Există ceva despre care doreşte să învețe mai multe?

Despre ce dorește să afle destinatarul cadoului tău? I-ar plăcea cărți, seminarii web online sau cursuri pe un subiect care îl pasionează?

Puteți face ceva împreună?

Există o mulțime de lucruri pe care le-ați putea face împreună, dacă sunteți dispus să mergeți împreună cu el/ea. Dacă vremea este suficient de frumoasă, ați putea cumpăra bilete pentru un eveniment sau un spectacol. Sau mergeţi la un restaurant şi luați masa împreună. Ați putea chiar să faceți un picnic împreună într-un parc, dacă preferați.

Cum îi place să se relaxeze?

Ia în considerare modul în care persoanei dragi îi place să se relaxeze și să-și petreacă timpul liber. Îi poți oferi ocazia de a se relaxa în modul ei preferat? Poate că îi plac masajele sau manichiura sau filmele (modalități evidente de relaxare)?

Poate că preferă să se relaxeze cu o carte bună, să asculte muzică, să picteze, să meargă la alergare sau la o drumeție sau să se bucure de o mâncare preferată? Fă-i un cadou un mod de a se relaxa şi de a lua o pauză de la viața de zi cu zi!

Ce vrea acea persoană specială să îşi cumpere pentru ea însăși?

Păstrează o listă cu lucrurile pe care prietenii și familia ta le menționează pe parcursul anului, care ar putea fi cadouri potrivite. Include lucruri pe care le menționează pe lista lor „de cumpărat”, dar poate că nu se ocupă niciodată să le cumpere cu adevărat.
Nu numai că este ceva ce știi că le va plăcea, dar vor aprecia și faptul că ai luat notă de o dorinţă a lor.

Este o persoană deosebit de practică?

Deși s-ar putea să nu fie la fel de distractiv sau la fel de interesant, optează pentru un coș cadou cu articole esențiale de zi cu zi, cum ar fi șampon și balsam, pastă de dinți, un baton distractiv de ciocolată sau chiar o pâine preferată.

0 Shares
You May Also Like