A reusit intr-adevar Vanessa Youness Amal sa se vindece de scleroza?

A reusit intr-adevar Vanessa Youness Amal sa se vindece de scleroza?

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care dr. Vanessa Youness Amal a lansat alaturi de doctorul Stefan Stangaciu cartea intitulata „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, o multime de persoane au fost foarte curioase sa descopere cine este Banessa Youness Amal, si daca intr-adevar a reusit sa se vindece de scleroza. Veti descoperi toate aceste lucruri in urmatoarele randuri ale articolului.

Vanessa Youness Amal este medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica, insa in perioada in care se specializa pentru aceasta profesie, a fost diagnosticata cu crunta boala: scleroza multipla.

Scleroza multipla (SM) este o boala cronica care afecteaza sistemul nervos central (creierul si maduva spinarii). MS apare atunci cand sistemul imunitar ataca fibrele nervoase si teaca mielinei (o substanta grasa care inconjoara / izoleaza fibre nervoase sanatoase) in creier si maduva spinarii.

Acest atac provoaca inflamatii, care distrug procesele celulelor nervoase si mielina – modificand mesajele electrice din creier.

SM este imprevizibila si afecteaza fiecare pacient in mod diferit – unii indivizi pot fi usor afectati, in timp ce altii isi pot pierde capacitatea de a scrie, vorbi sau a merge.

Simptomele variaza foarte mult de la o persoana la alta, in timp si in intensitate. Simptomele sclerozei multiple pot include: depresie, oboseala, ameteala, coordonare afectata, probleme cu memoria si concentrarea pe termen scurt, simptome vizuale (neurita optica, asociere cu durerea si miscarea ochilor, vedere dubla), probleme ale vezicii urinare (urinare frecventa, urgenta), simptome senzoriale, spasticitate (rigiditate musculara sau spasme), tremor, sensibilitate la temperatura – agravarea simptomelor SM prin caldura.

Nu se cunoaste cauza exacta a SM. Se pare ca este o boala autoimuna in care sistemul imunitar este stimulat sa atace mielina din sistemul nervos central. In aceste conditii, este cat se poate de firesc faptul ca fiecare persoana ar fi cu adevarat devastata la auzul vestii ca sufera de o astfel de boala grava.

Vanessa Youness Amal insa, spre deosebire de oricare alta persoana, nu s-a resemnat cu ideea ca sufera de o boala grava, ci a depus eforturi considerabile pentru a invinge boala. A efectuat o multime de cercetari pentru a descoperi care sunt cauzele declansarii unei astfel de boli grave.

Fiind ajutata si sustinuta de catre doctorul Stefan Stangaciu, si urmand protocolul sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, dr. Vanessa Youness Amal a reusit sa opreasca evolutia sclerozei multip, dar si sa se vindece de leziunile avute candva din cauza acestei boli.

Dat fiind faptul ca nici macar cei mai renumiti experti in medicina nu cred in existenta unui leac pentru aceasta boala grava, se poate spune ca aceasta vindecare este un adevarat miracol.

Dr. Vanessa Youness Amal si-a dorit sa contribuie foarte mult la crearea unor alte miracole, asa ca a stabilit ca trebuie sa ajute pacientii care sufera de aceasta afectiune, iar cu Fundatia YOUness si Clinica YOUness deschisa in anul 2016, vine in intampinarea pacientilor cu multiplele tratamente alternative si cele mai importante proceduri terapeutice, pentru ca pacientii sa se vindece de scleroza multipla sau alte afectiuni grave.

Pentru a fi si mai aproape de bolnavi, a lansat cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie” alaturi de doctorul care a contribuit la vindecarea sa.

Rolul cartii este de a ajuta bolnavii sa regaseaca puterea de vindecare, si de a incepe o viata sanatoasa. Cartea este menita sa salveze vieti.

0 Shares
You May Also Like