Acel moment in care ai nevoie de piese auto pentru Daewoo

0 Shares
0
0
0

Daewoo era candva o companie care promitea multe, incercand sa revolutioneze piata de vanzari auto oferind service gratuit pe o perioada de trei ani dupa ce clientul a cumparat masina. Insa falimentul firmei a lasat foarte multi posesori de automobile Daewoo cu probleme la diverse piese ale masinii. Daca ai o astfel de masina si ai nevoie de piese auto Daewoo, le poti cumpara online de la un magazin cum e egarajul.ro.

Dupa ce compania a dat faliment, multi dintre posesorii de masini ale companiei au gasit usile de la showroom-uri inchise, iar reparatiile nu se mai puteau face. Dar intotdeauna exista alternative, asa ca cei care au probleme cu aceasta marca de masini pot sa apeleze la un service auto si sa isi cumpere piesele necesare online. Sa vedem cateva probleme comune la masini marca Daewoo.

La modelul Matiz poti sa ai probleme cu ambreiajul, care devine rigid. In aceasta situatie, cauza problemei este de obicei cablul de la ambreiaj, care poate sa fie inlocuit cu unul nou. Cutia de viteze este cunoscuta si ea pentru probleme comune la Daewoo Matiz.

Indicatorul de combustibil poate sa nu iti indice corect. Pentru a rezolva aceasta problema, trebuie facute anumite modificari in service.

Pentru cei cu modelul Lanos, exista alte probleme. De exemplu, masina porneste normal, dar de indata ce apesi acceleratia, se opreste. Asta se intampla daca masina a stat in parcare pentru mai mult timp fara sa fie pornita. Apoi daca incerci din nou, poate sa porneasca, insa doar pentru un timp.

O alta problema care a fost semnalata de unii posesori de Nubira este faptul ca masina se opreste brusc dupa ce a fost pornita, iar apoi pur si simplu nu mai vrea sa porneasca. Acesta e doar unul dintre acele exemple de momente in care e nevoie sa schimbi anumite piese auto la masina ta Daewoo.

Este foarte bine sa te informezi despre posibilele probleme ale masinilor marca Daweoo, pentru ca astfel poti sa recunosti o problema atunci cand ea apare. Exista probleme comune la anumite modele, cum sunt cele ale modelului Matiz, descrise mai sus. Daca ai nevoie de piese auto pentru Daewoo, le poti cumpara din magazinul online Egarajul. Gasesti orice piesa aici, la un click distanta.

0 Shares
You May Also Like