Alegerea hainelor pentru botez

Alegerea hainelor pentru botez

0 Shares
0
0
0

In primul rand, este important sa precizam faptul ca in ziua botezului, bebelusul va purta doua seturi de hainute, iar primul set este cel cu care va fi imbracat acasa si va ajunge la biserica, unde va fi dezbracat inainte de ritualul botezului.

Al doilea set de haine botez va fi purtat de catre bebelus imediat dupa miruire. Conform traditiei, hainele cu care bebelusul intra in biserica trebuie sa fie cumparate de catre parinti, in timp ce hainele festive de botez vor fi cumparate de catre nasi, iar acestea pot fi alese de la Botez de Poveste.

Nasa care urmeaza sa cumpere haine botez pentru finutul sau va trebui sa se consulte cu proaspata mamica. Ideal ar fi ca nasa sa intrebe daca mamica bebelusului are preferinte in ceea ce priveste materialele, modelele preferate sau daca are alte cerinte speciale. La Botez de Poveste se gasesc o multime de asemenea haine, asa ca si mama si nasa isi pot indrepta atentia spre acest magazin pentru alegerea hainutelor.

Este important de mentionat faptul ca articolele de vestimentatie care intra in contact direct cu pielea bebelusului este indicat sa fie confectionate din materiale naturale, si sa fie cat mai confortabile. Din nou precizam faptul ca la Botez de Poveste se gasesc haine pentru botez, confectionate din bumbac, care ii ofera confortul necesar bebelusului. Aceste haine ii permit pielii bebelusului sa respire.

In plus, hainele pentru botez care se gasesc la acest magazin au cusaturile frumos finisate atat la suprafata cat si la interior, acolo unde este cel mai important, pentru a nu irita bebelusul.

Atat nasa cat si mama care cauta haine botez, este important sa tina cont de temperatura, iar aici mentionam atat temperatura exterioara cat si temperatura interioara, atat de la Biserica, cat si de la restaurantul in care va avea loc apoi petrecerea de botez.

Indicat ar fi ca bebelusul sa poarte un set de hainute cat mai confortabile daca locatia este calduroasa, iar apoi, de la biserica si pana la restaurant, daca temperatura este mai rece, acesta sa fie echipat si cu o jacheta, cu o pelerina sau cu un paltonas, si nu in ultimul rand, cu o paturica asortata in cazul in care intervine vreo defectiune neprevazuta la sistemul de incalzire, sau daca se strica vremea.

Un alt aspect foarte important este acela ca hainutele trebuie sa corespunda masurilor pe care le are copilul la data botezului. Tocmai de aceea, este indicat ca atat mama cat si nasa sa isi indrepte atentia spre haine botez cu putin timp inainte de eveniment.

Nasa care isi doreste ca toate elementele sa fie asortate, iar aici discutam atat despre hainele bebelusului, cat si despre tursoul obligatoriu pentru botez si lumanarea de botez, isi pot indrepta atentia spre Botez de Poveste, pentru a alege combinatia perfecta de elemente necesare pentru botez. Trusoul si lumanarea pot fi chiar si personalizate daca se doreste acest lucru.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care se tine cont atunci cand vine vorba despre alegerea hainelor pentru botez.

0 Shares
You May Also Like