Aplicatii pentru decorarea casei ca si un designer

Aplicatii pentru decorarea casei ca si un designer

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile de decorare sunt de mare ajutor atunci cand faci un proiect decorativ, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti. Exista tot felul: pentru a masura, pentru a crea palete de culori, cu realitate augmentata pentru a vedea cum arata mobilierul, pentru a face planuri si pentru alte sarcini necesare atunci cand decorezi o casa. O resursa puternica la indemana noastra.

Deci, fa loc pe smartphone, deoarece am pregatit o lista cu unele aplicatii pentru a decora casa, toate gratuite si eficiente. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Home design 3d

Una dintre cele mai descarcate si puternice aplicatii pentru decorarea caselor, disponibila pentru Android si iOS. Cu aceasta aplicatie iti poti proiecta casa de la zero. Adica, poti proiecta planul, in 2D sau 3D, si pornind de la plan, ridici peretii, pui usi, ferestre, diferite podele, pictezi si decorezi peretii, adaugi mobilier, iluminat, materiale si alte texturi pana cand finalizezi designul si vizualizezi in 3D.

Madrees

Desi este vorba despre a face planuri si practic ceea ce cautii este o aplicatie pentru a face planuri de case, Madrees ofera aceasta posibilitate, in mod natural, gratuit. Spre deosebire de alte aplicatii, Madrees se distinge prin simplitatea sa in desenarea schitelor si crearea planurilor. Aplicatia nu are mult altceva, se concentreaza doar pe asta, pe proiectarea planului de podea. Disponibil pentru Android.

Magic plan

Si daca doresti planuri mai detaliate si mai precise, una dintre aplicatiile pentru a decora case pe care nu le puteti pierde este Magicplan. Cu aceasta aplicatie faci fotografii ale casei si creezi planurile imediat, printre altele, cum ar fi generarea in functie de metrii patrati sau liniari, care le calculeaza, de asemenea, bugetele diferite ale lucrarii sau reformei. Disponibil pentru Android si iOS.

Homestyler

Homestyler este o alta aplicatie pentru decorare care foloseste realitatea augmentata pentru a arata cum ar fi casa ta, cu o pictura diferita, podea, mobilier sau alte obiecte decorative. Faci o fotografie a unui spatiu, de exemplu, in camera de zi, apoi adaugi mobilier, schimbi vopseaua, podeaua si alte elemente pentru a vedea live daca aceste schimbari merg bine pentru casa ta. Disponibil pentru Android si iOS.

Photo measures lite

O aplicatie care te va ajuta sa ai toate masurile scrise in ordine si intotdeauna la indemana. Faci o fotografie a sufrageriei, sau a baii, sau a bucatariei, sau a unor mobilier sau spatiu pentru mobila, si chiar acolo, in fotografie, notezi toate masuratorile. Apoi, cand vorbeti cu antreprenorul sau mergi a magazinul de mobilier sau materiale, scoti mobilul si acolo ai toate masuratorile pentru toate spatiile perfect scrise. Simplu, gratuit si eficient. Una dintre cele mai utilizate aplicatii pentru decorare. Exista, de asemenea, o versiune platita. Disponibil pentru Android si iOS.

Kitchen planner 3d

Aplicatia Kitchen Planner 3D ne ofera optiunea de a proiecta bucataria noastra in intregime, pas cu pas. Dulapuri, mobila, blat, aparate… tot. Nu este o aplicatie pentru a decora o casa, ci doar bucataria, dar iti poti proiecta bucataria, dupa bunul plac, pentru a masura. Este disponibil pentru Android, desi pentru iOS, avem unul foarte asemanator: 3D Kitchen Design de la IKEA..

0 Shares
You May Also Like