Aplicatiile cu care esti localizat si poti localiza pe cineva in orice moment

Aplicatiile cu care esti localizat si poti localiza pe cineva in orice moment

0 Shares
0
0
0

Vom incepe cu recomandarea ca in cazul in care, din caza ca sunt folosite intens aplicatiile, telefonul ajunge sa cada sau sa se deterioreze, vei rezolva totul rapid intr-un service telefoane, deci nu trebuie sa renunti la aplicatiile preferate.

Alpify

Cunoscuta si sub numele de Alpify, care este de fapt numele companiei care a dezvoltat-o, aceasta aplicatie pentru iOS si Android isi face obiectivul clar in mesajul care apare la intrarea pe site-ul sau: “Partajati locatia in timp real cu cei care conteaza cel mai mult pentru dvs. si cu 112 in caz de urgenta”.

Lansat in 2012 ca un serviciu legat de salvarile din munti si statiunile de schi, Safe365 este acum prezentat ca un “localizator de familie” care permite cunoasterea locatiei exacte a membrilor unui grup. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie sa se inregistreze cu numarul sau de telefon si sa-si configureze propria retea, formata din “protectori” (cei carora aplicatia ii va avertiza in caz de pericol) si “protejati” (persoane care se afla in responsabilitatea lor). Aplicatia va trimite notificari catre protectori atunci cand protejatii lor intra si ies din acele zone sigure.

Life360

Cu un nume similar cu cel anterior, aceasta aplicatie pentru iOS si Android isi concentreaza, de asemenea, strategia de comunicare pe securitatea pe care o ofera familiilor, mentinandu-si intotdeauna membrii informati cu privire la locatia fiecaruia dintre ei. Totul cu ideea de a evita apelurile si mesajele precum “Unde esti?” sau “Ai ajuns bine?”.

Pentru cei mai reticenti in a partaja date cu caracter personal, inregistrarea este mai solicitanta decat cea a Safe365, deoarece, pe langa telefonul mobil, este necesar sa se furnizeze un e-mail. Dar, odata ce utilizatorul s-a inregistrat, operatiunea este practic aceeasi in cele doua aplicatii, astfel incat utilizatorul trebuie sa-si configureze grupurile si sa-si invite membrii sa instaleze aplicatia trimitand un cod.

Pentru notificarile push, sunt configurate si aceste zone sigure, care aici se numesc “locuri” si au o raza cuprinsa intre 76 de metri si 3,2 kilometri. Cu toate acestea, pentru fiecare cerc puteti adauga doar doua locuri gratuit si din al treilea este deja necesar sa angajati unul dintre planurile de plata: o luna pentru aproximativ 3 euro sau un an pentru 26 euro, ambele optiuni cu o incercare gratuita de sapte zile.

Aceasta versiune Plus include acces la un istoric in care este posibil sa verificati locatiile contactelor Life360 in ultimele 30 de zile.

MyFamily

Disponibil pentru iOS si Android, MyFamily nu solicita date cu caracter personal pentru a oficializa inregistrarea, ceea ce faciliteaza si accelereaza configurarea retelei de utilizatori care vor partaja locatia si istoricul miscarii lor. Pur si simplu creati un grup, denumiti-l si invitati persoanele pe care doriti sa le adaugati trimitand un cod, ca in cazul Life360.

Puteti sti unde se afla fiecare utilizator aproape in timp real, atata timp cat acea persoana selecteaza ca locatia sa este actualizata la fiecare saizeci de secunde, o optiune disponibila numai in editia Premium a acestei aplicatii, care costa 17 euro pe an. In versiunea gratuita, aceasta urmarire este redusa, cel mult, la 5 minute.

Este o aplicatie cu un design foarte curat si printre caracteristicile sale diferentiale evidentiaza “Modul copil”, o functionalitate pe care administratorul acelei retele o activeaza pe dispozitivele minorilor pentru a adauga un grad mai mare de securitate.

0 Shares
You May Also Like