Avantajele brazilor artificiali

Avantajele brazilor artificiali

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, milioane de gospodarii se confrunta cu dilema alegerii intre un brad artificial si un brad real. In mod evident, bradul de Craciun este elementul central al decoratiunilor festive ale fiecarei case cu ocazia acestei sarbatori, si prin urmare, este crucial sa faceti alegerea corecta.

Daca va confruntati din nou cu marea decizie in acest an, iata cateva motive pentru care un brad artificial de Craciun ar putea fi alegerea potrivita pentru dvs.

Cost

Pomii de Craciun artificiali pot fi folositi din nou si din nou de-a lungul multor ani, facand aceasta investitie initiala un mare avantaj din punct de vedere economic in timp. In functie de stilul pe care il alegeti, un brad artificial poate costa mai putin decat unul real si chiar si un model mai costisitor cum ar fi acesti brazi de lux, va functiona mai ieftin pe termen lung.

Daca incercati sa minimizati impactul financiar al sezonului festiv, atunci un brad artificial va ajuta cu adevarat.

In plus, daca vreti sa cumparati brazi de lux, aveti posibilitatea de a-i cumpara de la magazinele de specialitate primavara sau vara, pentru ca veti putea beneficia de reduceri semnificative. Deja incepand de toamna, si mai ales in luna decembrie, pretul acestora va creste foart mult.

Confort

Pentru cei cu o viata ocupata, un brad artificial are cu adevarat sens. Odata ce sta in picioare si este impodobit, bradul nu necesita intretinere, nici udare si nu va lasa ace pe toata podeaua. Nu va trebui sa aspirati acele si nu le veti alege din covor pana in primavara!

Aspect

Poate fi dificil sa gasesti doar arborele adevarat potrivit pentru spatiul tau chiar si atunci cand ti se prezinta o gama larga de exemplare. Arborii naturali pot fi lipsiti de simetrie si sunt adesea foarte largi la baza, ceea ce ii face dificil de acomodat in camere mici si spatii restranse, in timp ce pomul de Craciun artificial are o linie subtire si totusi inca are inaltime.

Brazii artificiali sunt disponibili in orice forma si dimensiune imaginabila, permitandu-va sa gasiti bradul potrivit pentru a se potrivi spatiului dvs. si vor fi intotdeauna frumos simetrici, oferindu-va un finisaj ingrijit si atractiv atunci cand ati adaugat decorurile.

Pomii de Craciun artificiali sunt de asemenea, in oferta in diferite culori si finisaje pentru a se potrivi gustului si decorului interior si astfel puteti face cu adevarat o declaratie cu alegerea dvs.

Usurinta de decorare

Simetria si echilibrul unui brad artificial usureaza adaugarea decoratiunilor si chiar puteti pune mana pe un brad echipat cu lumini. Adaugarea de lumini este intotdeauna cea mai grea sarcina atunci cand decorati, mai ales daca lucrati intr-un spatiu restrans. Daca spatiul este restrans, alegeti un brad artificial inalt si ingust, care va ocupa mai putin spatiu si poate fi usor plimbat pentru a fi decorat, dar care poate fi cu adevarat frumos si dramatic la finalizare.

Siguranta

Siguranta ar trebui sa fie intotdeauna o consideratie primordiala atunci cand alegeti orice pentru casa, iar aici si pomii artificiali de Craciun au un scor foarte mare. Brazii naturali pot deveni pericole de incendiu pe masura ce se usuca, in timp ce stilurile artificiale sunt fabricate din materiale ignifuge.

Indiferent de bradul pe care il alegeti, acesta ar trebui sa fie tinut departe de flacarile goale si luminile sa se stinga atunci cand bradul trebuie lasat nesupravegheat.

Transport

In ceea ce priveste transportul, un brad artifiical este usor de transportat (si de depozitat), acesta fiind in cutie. Bradul natural insa este voluminos si mult mai dificil de transportat, deci si din acest punct de vedere, este mai rentabil un brad artificial.

0 Shares
You May Also Like