Avantajele oferite de firmele rent a car

0 Shares
0
0
0

 Sunteti la birou toata saptamana, dar vreti sa mergeti intr-o excursie de weekend? Inchirierea in loc sa cumparati o masina este mult mai ieftina. De ce sa platiti ceva pe tot parcursul anului pe care il folositi doar putin? Pana la urma, daca vreti sa beti un pahar de lapte, nu cumpati o vaca intreaga. Alegeti o masina eleganta, bine pastrata la firma de inchirieri auto.

Cu o masina de inchiriat aveti intotdeauna vehiculul potrivit pentru fiecare ocazie: masina mica pentru oras, decapotabila pentru ziua perfecta de vara, masina cu echipament de iarna pentru sarbatori si schi si o masina incapatoare cu mai multe locuri pentru petrecerea zilei de nastere a copiilor. n exemplu ar fi sa cautati masini de inchiriat Satu Mare in momentul in care ajungeti in zona sau daca locuiti acolo si sa gasiti cea mai buna oferta.

Conduceti distante lungi cu masina proprie sau zburati si inchiriati o masina? Chiar vreti sa conduceti singur pana in Sicilia, sa inchiriati o camera la un hotel pe drum si in blocajul de trafic de la Brenner – ca sa nu mai vorbim de taxele aferente?

Faceti o comparatie de pret: Cat va costa zborul si inchirierea masinii si ce ar costa sa te conduceti singur. Veti vedea – in majoritatea cazurilor, nu mai merita sa va urcati la volan pentru distante lungi si sa va puneti in pericol.

Exista multe motive pentru care o masina de inchiriat este mai buna decat transportul in comun. Avantajele unei masini de inchiriat sunt pachetele atractive oferite de firmele de inchirieir. Acestea pot include toate asigurarile importante pentru masina, kilometri nelimitati pentru a va satisface pasiunea pentru condus si reduceri atunci cand platiti in avans.

Pachetele pot include mai multe beneficii. Asigurare completa inclusiv daunele suferite de masina in momentul unui accident. Daunele la anvelope, geamuri, acoperis si pardoseala sunt de asemenea acoperite, cu exceptia cazului de neglijenta grava sau de conducere sub influenta substantelor interzise.

Foarte multe masini au si asigurare antifurt. Inainte de rezervare, ar trebui sa stiti exact ce costuri trebuie platite. Ar trebui sa alegeti o firma care ofera informatii in cel mai transparent mod pentru a nu avea surprize neplacute.

Pachetele de calatorie pot include si asistenta personala sau multimedia 24/7 in limba engleza pentru intrebari si ingrijorari cu privire la calatorie, ghiduri de calatorie si recomandari sau chiar elemente extra cum sunt GPS-urile sau scaunele pentru bebelus.

Multe firme solicita depozit ca si garantie si de asemenea aveti posibilitatea de a plati doar combustibilul consumat. Aceasta optiune este mult mai buna atunci cand vine vorba despre economii.

In majoritatea destinatiilor este posibil sa returnati vehiculul intr-un alt oras. Pentru detalii despre posibilitatile si valoarea costurilor suplimentare, care sunt calculate de catre partenerul de inchiriere pe site, consultati conditiile de utilizare in timpul rezervarii. Veti afla astfel cat va costa pentru a returna masina in alt oras.

Acestea sunt principalele informatii pe care ar trebui sa le stiti in momentul in care inchiriati o masina. Nu este greu sa gasiti firma de rent a car potrivita si masina dorita atunci cand sunteti atenti.

0 Shares
You May Also Like