Beneficiile CMS-ului Wordpress

Beneficiile CMS-ului WordPress

0 Shares
0
0
0

Puteti adauga cu usurinta mai multi creatori la Mix

Cand sunteti gata sa adaugati alti contribuitori la blogul dvs. sau sa inchiriati un editor de fotografii pentru a actualiza fotografiile produsului dvs., WordPress le usureaza sa le adaugati si sa specificati nivelul de acces pe care il au pentru continutul dvs.

Cei mai multi designeri si scriitori sunt deja familiarizati cu WordPress pentru ca il folosesc pentru propriile site-uri si / sau pentru ca clientii lor o utilizeaza, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa cheltuiti mult timp si bani pentru a instrui noi oameni cu privire la elementele de baza ale CMS.

Si daca doriti sa modificati sau sa actualizati site-ul intr-un anumit mod si nu puteti gasi un plugin pentru a face acest lucru, exista o multime de dezvoltatori care cunosc WordPress si va pot ajuta sa creati ceea ce doriti.

Magazinul dvs. online este usor de configurat.

Produsele sunt cel mai valoros continut al dvs. atunci cand rulati un magazin online.

Cu ajutorul pluginului WooCommerce gratuit pentru WordPress, puteti crea un catalog cat mai usor de navigat, un catalog prietenos cu mobilul si pagini de produs care convertesc. Extensiile WooCommerce pentru retelele sociale, serviciile de plata si companiile de transport maritim va ajuta sa va promovati, sa vindeti si sa expediati articolele fara probleme. De asemenea puteti apela si la o firma web design.

Continutul dvs. este gasit.

Doriti publicului dvs. sa va gaseasca postarile, produsele sau afacerea.

WordPress simplifica acest lucru, formatand site-ul intr-un mod usor de navigat pentru crawlerele motoarelor de cautare si oferindu-va o modalitate de a introduce si rafina etichetele de titlu si meta-descrierile continutului dvs. fara codificare. Aceste etichete si structura optimizata a WordPress lasa crawlerele motoarelor de cautare sa vada rapid continutul dvs.

Exista, de asemenea, pluginuri SEO pentru a optimiza performanta motorului dvs. de cautare chiar mai mult. Versiunea gratuita a pluginului Yoast SEO va permite sa optimizati rapid cuvintele dvs. cheie, sa previzualizati paginile dvs. in rezultatele Google si multe altele. Plugin-ul Google XML Sitemaps gratuit construieste o harta prietena cu crawlerele pentru site-ul dvs. si introduce motoarele de cautare atunci cand adaugati continut nou.

Continutul dvs. este pregatit pentru dispozitive mobile.

Probabil ati auzit de multe ori ca site-ul dvs. trebuie sa fie prietenos cu dispozitivele mobile si o voi repeta aici pentru ca este atat de adevarat. Mai mult de jumatate din traficul web din intreaga lume si aproape 40% din traficul web din SUA provin acum de pe dispozitive mobile.

Fiecare tip de continut pe care il includeti in site-uri – imagini, text, recenzii, videoclipuri, cataloage de produse – trebuie incarcat rapid si afisat corect pe dispozitivele mobile.

O tema WordPress optimizata pentru dispozitive mobile va asigura ca continutul dvs. arata exact pe dispozitivele mobile si gestionate de web hosting WordPress ofera timpii de incarcare rapizi pe care utilizatorii (si Google) le asteapta. Impreuna, aceste instrumente si pluginuri WordPress utilizeaza continutul dvs. pentru a crea pagini absolut fabuloase. Este important sa va prezentati foarte bine in fata clientului si de aceea pentru multi conteaza foarte mult prezentarea.

0 Shares
You May Also Like