Bicicleta fitness, beneficiile asupra corpului

Bicicleta fitness, beneficiile asupra corpului

0 Shares
0
0
0

Bicicleta de fitness este sportul ideal pentru a-ti intari si rafina picioarele si coapsele in timp ce slabesti.

Bicicleta de fitness este conceputa pentru a permite utilizatorului sa mearga pe bicicleta fara a fi nevoit sa iasa si sa circule pe drumuri sau pe pista. Aceasta imobilitate merita acestui dispozitiv numele de bicicleta de fitness stationara.

Pentru a face acest lucru, dispozitivul imparte mai multe elemente cu bicicleta obisnuita, cum ar fi ghidonul, pedalierul, saua si cadrul. Aceasta va fi insa lipsita de roti care vor fi inlocuite cu baze care sa faciliteze fixarea ei pe sol. Bicicleta fitness XF1000 este echipata si cu o volanta conectata la pedalier.

Aceasta roata regleaza eforturile pe care utilizatorul va trebui sa le ofere in timp ce pedaleaza. Ca si in cazul unei biciclete, ghidonul si inaltimea bicicletei sunt reglabile.

Beneficiile bicicletei de fitness:

Bicicleta de fitness este unul dintre aparatele cardio la fel de populare la sala ca si acasa. Usor de folosit, iti permite sa faci miscare chiar si atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie sau vremea nu este grozava!

Dar avantajele si beneficiile antrenamentului cu acest dispozitiv sunt mult mai mari decat ai putea crede. Pentru cei curiosi, iata 5 beneficii ale bicicletei de fitness!

Beneficiul nr. 1: Bicicleta de fitness este buna pentru inima!

Inima este un muschi si, ca atare, trebuie antrenata in mod regulat! O inima bine antrenata induce o frecventa cardiaca mai scazuta, atat in ​​repaus, cat si in timpul efortului, asa ca bate mai rar si este mai putin stresata.

Beneficiul nr. 2: Bicicleta de fitness are grija de articulatii!

Bicicleta de fitness este un sport neted, care este adesea recomandat pentru reabilitare, mai ales dupa o entorsa la genunchi sau glezna. Este un sport care solicita articulatiile intr-un mod bland si fara soc.

Beneficiul nr. 3: Bicicleta de fitness pentru scaderea colesterolului

Ceea ce trebuie sa stii este ca sportul imbunatateste colesterolul bun si scade colesterolul rau. Aceste efecte pozitive ale sportului asupra nivelului de colesterol au fost demonstrate in numeroase studii stiintifice. Prin urmare, este indicat ca persoanele cu probleme de colesterol sa faca sport in mod regulat!

Beneficiul nr. 4: Bicicleta de fitness permite pierderea in greutate

Bicicleta de fitness arde multe calorii si, prin urmare, este un sport excelent pentru slabit. Ceea ce trebuie sa stii este ca, cu cat este mai mare intensitatea exercitiului tau, cu atat vei arde mai multe calorii. Totusi, cu cat este mai mare intensitatea antrenamentului, cu atat este mai dificil sa pedalezi timp indelungat…

Beneficii nr. 5: Bicicleta de fitness buna pentru sanatatea ta si pentru a trai mai mult!

Bicicleta de fitness iti poate creste si speranta de viata! Intr-adevar, numeroase studii stiintifice au aratat ca practicarea regulata a unui sport ar putea nu numai sa reduca riscul aparitiei multor boli, sa intarzie aparitia acestora si sa amelioreze anumite simptome, ci si sa pastreze eficacitatea sistemului imunitar la varstnici pentru mai mult timp, prelungind astfel speranta de viata.

0 Shares
You May Also Like