Cand ajung dispozitivele iPhone X sa aiba display-ul spart?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata telefoanele mobile sunt o necesitate pentru toata lumea, iar acest lucru este firesc in conditiile in care fiecare dintre noi folosim zi de zi telefonul in atat de multe scopuri.

Unii folosesc telefonul doar pentru a comunica, altii il folosesc pentru a cauta informatii utile pe internet, exista soferii deasemenea care folosesc aplicatii precum Google Maps sau Waze, asa ca folosesc telefonul pe post de GPS.

Dupa cum se poate vedea, smartphone-ul este o necesitate, iar din acest motiv fiecare persoana cauta cele mai performante dispozitive de pe piata, pentru ca isi doreste un smartphone pe care sa il poata folosi cat mai mult timp.

Unul dintre cele mai importante si cele mai performante telefoane de pe piata este fara doar si poate iPhone X, model scos pe piata de catre compania americana Apple.

Acesta este un dispozitiv care dispune de specificatii tehnice cu adevarat impresionante, insa trebuie precizat faptul ca la fel ca toate celelalte smartphone-uri existente pe piata, este un dispozitiv care se poate defecta foarte rapid, in urma unei mici neatentii.

Cele mai multe dispozitive iPhone X care se defecteaza si care ajung intr-un service gsm, au nevoie de o inlocuire display iPhone x, asa ca in continuare vom vedea ce au de facut utilizatorii pentru a preveni o asemenea problema.

In primul rand trebuie precizat ca in 99% dintre cazurile in care utilizatorii ajung cu telefonul in service pentru o inlocuire display iPhone x, problema este cauzata de catre neglijenta acestora.

Cele mai multe telefoane se aleg cu display-ul spart in urma primului soc mecanic suferit, iar acest lucru se intampla deoarece telefoanele nu au fost dotate cu o folie de protectie din sticla pentru ecran.

Utilizatorii care insa isi echipeaza telefonul cu un astfel de accesoriu, cu siguranta pot sa fie linistiti, pentru ca in cazul unei eventuale cazaturi, dispozitivul iPhone X nu se va alege cu display-ul spart, ci doar cu folia de sticla sparta.

Apoi trebuie precizat faptul ca utilizatorii care isi cumpara un terminal iPhone X ar fi indicat sa isi protejeze telefonul si cu o husa de protectie, special creata pentru telefonul lor. Cel mai indicat ar fi sa isi indrepte atentia spre un model de husa flip cover, care este capabila sa protejeze nu doar partile laterale si spatele telefonului, ci chiar si ecranul acestuia.

Cei care nu gasesc o husa flip cover pentru telefonul lor, ar putea sa se orienteze spre o husa tip saculet. Aceasta intr-adevar nu este la fel de eleganta precum husa flip cover, insa este o husa foarte utila, care protejeaza in totalitate telefonul.

Utilizatorii de iPhone X au posibilitatea de a opta si pentru o husa tip carcasa, insa acesta nu protejeaza ecranul. Daca un telefon este pastrat intr-o astfel de husa, si nu este dotat nici cu folie de protectie din sticla pentru display, atunci are toate sansele ca in urma primei cazaturi sau in urma primei lovituri primite, sa ajunga in service pentru o inlocuire de display.

0 Shares
You May Also Like