Cand mergem la dietetician?

Cand mergem la dietetician?

0 Shares
0
0
0

Este clar ca lumina zilei faptul ca fiecare persoana isi doreste sa aiba un corp de invidiat, insa din pacate nu toata lumea face ceva in aceasta privinta. Tocmai acesta este si motivul pentru care unele persoane au un corp perfect, in timp ce alte persoane fie au foarte multe kilograme in plus, fie trebuie sa mai creasca in greutate.

Cea mai mare problema o au insa persoanele care au kilograme in plus, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta putin pe marginea acestui subiect.

Ei bine, exista persoane care au mai multe kilograme in plus, iar pentru a slabi urmeaza fel si fel de trucuri citite pe internet. Unii se infometeaza foarte mult, altii nu mananca dupa o anumita ora, iar exemplele pot continua.

Exista persoane deasemenea care au mai multe kilograme in plus si care se hotarasc sa se inscrie la sala, in speranta ca vor reusi sa slabeasca datorita exercitiilor cardio de la sala de sport.

De precizat este faptul ca oricat de intense ar fi exercitiile de la sala de sport, acestea nu vor avea prea mari rezultate, in cazul in care nu vor fi combinate si cu un regim alimentar sanatos, recomandat de catre un dietetician Cluj de exemplu.

Atunci cand discutam despre un dietetician, discutam despre un specialist in domeniul nutritiei, care a absolivit o universitate acreditata in cadrul careia a studiat stiinta nutritiei. Dupa absolvirea facultatii, dieteticienii urmeaza un stagiu practic intr-o institutie de ingrijire a sanatatii, intr-un spital sau intr-o companie de servicii alimentare, unde ofera sfaturi de nutritie care pot fi monitorizate si supravegheate.

Dupa finalizarea stagiului respectiv, dieteticienii mai trebuie sa dea un examen, iar abia apoi pot fi liberi sa profeseze. Asadar, tinand cont de aceste detalii, este indicat ca toti cei care isi doresc sa slabeasca sa solicite ajutorul unui dietetician.

Toti cei care au nevoie de serviciile unui dietetician trebuie sa tina cont de mai multe detalii pentru a face alegerea corecta, iar in cele ce urmeaza vom vedea pe scurt despre ce este vorba.

Modul de lucru al dieteticianului conteaza foarte mult. Exista dieteticieni care recomanda diete alimentare foarte stricte, in timp ce alti dieteticieni sunt mai permisivi din acest punct de vedere.

Exista deasemenea dieteticieni care recomanda o scadere rapida in greutate, in timp ce altii opteaza pentru scaderea treptata in greutate.

Comunicarea reprezinta un alt detaliu important, iar cei care au nevoie de serviciile unui dietetician trebuie sa aleaga unul care sa ii asculte fara sa ii judece, si care sa le ofere cele mai bune solutii. Un dietetician bun nu este ingrijorat doar de cat mananca un client, ci si de cum se simte acesta.

Cei care intentioneaza sa aleaga un dietetician care sa ii ajute sa slabeasca, ar trebui sa isi aleaga unul care are o experienta bogata in aceasta activitate. Cu cat dieteticianul a ajutat mai multe persoane sa ajunga la forma fizica dorita, cu atat sansele ca acesta sa reprezinte cea mai buna solutie sunt mai mari.

Acelasi lucru este valabil si pentru cei care intentioneaza sa creasca in greutate, asa ca o vizita la dietetician pentru a le recomanda un regim alimentar sanatos este extrem de importanta.

Dieteticianul va pregati un regim alimentar bogat in proteine si in nutrienti necesari pentru cresterea in greutate.

Asadar, toti cei care pun mare pret pe aspectul fizic, ar fi indicat sa treaca pragul unui dietetician Cluj cat mai repede.

 

0 Shares
You May Also Like