Care sunt avantajele noilor telefoane Samsung?

Care sunt avantajele noilor telefoane Samsung?

0 Shares
0
0
0

Ecranul de pe noile telefoane este inca  Super Amoled si are o dimensiune si o definitie ca si cea de anul trecut, fiind de 13,2 cm diagonala si 1920 x 1080 px (5.2 inch Full HD). cip mobil, si pentru Samsung Exynos, de 7880, au schimbat 4 core de la 1.6GHz din 2016 la octal-core (ARM Cortex-A53) tactat la 1.9 GHz si este gasit asociat cu RAM de 3 GB, comparativ cu 2 GB pentru modelul A5 2016.

Capacitatea dubla de stocare, care creste pana la 32 GB, face posibila extindere prin adaugarea unei cartele microSD. Cititorul de amprente este inca o data pe meniu, iar partea de captura video este furnizata de doi senzori de 16 Mpx (13 + 8 Mpx anul trecut), fiecare amplasat pe spate si pe fata. Pentru aceste modele se recomanda piese telefoane originale la momentul repararii.

Conectivitatea wireless consta in Wi-Fi a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS si NFC. Compatibil 4G LTE Categoria 6 (pana la tranzitatea maxima teoretica de 300 Mb / s), Galaxy A5 2017 poate conta, de asemenea, pe o a patra banda de frecventa, 700 MHz (B28), dar pe scara larga pe piata. Retineti ca, prin incorporarea unui port USB-C, noul Galaxy A 2017 este singurul produs al firmei echipate in acest mod, deoarece Galaxy Note 7 a disparut.

Galaxy A5 2017 este comercializat la pretul indicativ de 429 €, adica cu 20 € mai mult decat predecesorul sau la lansarea sa.

O chestiune de gust pentru aspectul vizual – unii prefera liniile  mai drepte ale modelelor 2016, in timp ce prefer designul de pe Galaxy S7 – noile linii de Galaxy A 2017 ofera in mod obiectiv o mai buna aderenta la mana a dispozitivului. Sticla de pe spate, care este mai putin alunecoasa decat anul trecut, cu muchii curbate (mai putin pronuntate decat  pe GS7), se incadreaza bine in palma.

Pe de alta parte, exista un ecran inconjurat de o suprafata cu o margine usor curbata, asa cum se intampla adesea pe piata. Un finisaj care da impresia de unitate si consistenta la designul lui A5.

Partea din spate a panoului frontal pastreaza abordarea obisnuita a Samsung, cu un buton fizic central echipat cu un cititor de amprenta si inconjurat de taste senzoriale (Back, multitasking). Cititorul este perfect, actioneaza rapid si poate debloca dispozitivul prin simpla apasare a degetului, fara a fi nevoie sa apasati butonul. Este o rusine, totusi, ca inregistrarea este limitata la 3 amprente digitale.

Cand componentele lui A5 sunt in stres, in principal in jocuri video si navigare lunga a paginilor de e-mail se pot bloca in fundal, termometrul se poate ridica la putin peste 36 ° C, intr-un mod foarte rapid. O incalzire limitata, neglijabila pentru utilizare si care dispare imediat a incetat utilizarea incriminata.

Aceeasi marime, aceeasi densitate de afisare de 424 pixeli per inch, noul Galaxy A5 ofera acelasi confort de lectura ca si predecesorul sau cu privire la orice tip de continut si da nastere la o lizibilitate de aceeasi calitate.

 

0 Shares
You May Also Like