Care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru dating?

Care sunt cele mai utilizate aplicatii pentru dating?

0 Shares
0
0
0

In ultima perioada, ni se pare o provocare uriasa sa ne gasim jumatatea. Probabil ca locurile in care ne desfasuram activitatile nu ne permit sa ne intersectam cu persoane noi, sau grupul de prieteni este unul foarte restrans. In acest caz, indicat ar fi sa iti instalezi una dintre multitudinile de aplicatii pentru dating si sa incepi sa conversezi cu mai multe persoane. Daca nu stii care este cea mai buna aplicatie de dating, noi iti vom face un top 3, iar tu o poti alege pe cea care te atrage mai mult.

Aceste aplicatii pentru telefon mobil sunt instalate pe un numar foarte mare de dispozitive si sunt utilizate de foarte multe persoane din intreaga lume. Chiar daca nimic nu poate suplini contactul fizic, nevoia de comunicare si de a ramane in contact unii cu ceilalti este destul de mare si atunci oamenii apeleaza la aplicatii de dating. In plus, un alt aspect la fel de important este ca aceste aplicatii i-au ajutat pe multi utilizatori de telefoane sa ramana conectati in timpul pandemiei cand s-a impus izolarea si cand oamenii au trebuit sa gaseasca alternative la contactul fizic.

  1. Tinder

Fie ca esti in cautarea unei aventuri de o noapte sau a unei relatii pe termen lung, Tinder te poate ajuta oricand. Practic este prima aplicate instalata de catre cei care incep sa exploreze mediul online. Daca doresti sa ai o intalnire inca din primele zile de cand ai inceput sa utilizezi aplicatia, gliseaza la dreapta, in cazul profilelor care ti-au atras atentia. De cele mai multe ori, profilurile nu prezinta extrem de multe informatii, fapt pentru care vei lua decizii rapid. Dezavantajul este ca, in urma analizei unor astfel de profiluri, este mult mai greu sa iti dai seama ce fel de persoana se ascunde in spatele pozelor. In acest caz va trebui sa vizualizezi mai multe profile, incat sa iti dai seama cine e `the perfect match`.

  1. The League

The League este o „aplicatie de intalniri de elita” care necesita anumite informatii personale pentru a obtine acces. Date precum pozitia ocupata la locul de munca sau universitatea la care ai absolvit sunt factori pe care moderatorii aplicatiei The League ii iau in considerare atunci cand iti creezi un nou cont, motiv pentru care trebuie sa furnizezi adresa contului de Linkedin. Orasele mari tind sa aiba liste lungi de asteptare, asa ca procesul de realizare al unui cont poate dura foarte mult timp. (Desigur, poti plati pentru a grabi procesul de centralizare.)

  1. Hinge

Hinge a cucerit piata in cele din urma, devenind cea mai utilizata aplicatie pentru online dating in 2019. De altfel, Hinge a proiectat aplicatia pentru a face profilurile utilizatorilor mult mai atractive decat in ​​alte aplicatii precum Tinder sau The League. Totodata, ai optiunea de a afisa o multime de informatii utile, precum: inclinatii politice, religia sau frecventa consumului de alcool. Sloganul actual Hinge este pur si simplu „Conceput pentru a fi sters”, iar daca doresti o relatie serioasa, aceasta este cea mai buna aplicatie.

 

 

0 Shares
You May Also Like