Care sunt piesele esentiale pentru o tinuta inedita de toamna?

Care sunt piesele esentiale pentru o tinuta inedita de toamna?

0 Shares
0
0
0

In special in timpul sezonului rece, multe persoane nu acorda destul de multa atentie pieselor vestimentare, fapt pentru care rezultatele finale nu sunt intotdeauna cele mai placute din punct de vedere estetic.

Asadar, este important sa se investeasca in piese de calitate ridicata, care sa ofere un aspect interesant tinutei si chiar sa o scoata din anonimat. Printre acestea se numara atat piele confectionate din materiale de inalta calitate, cat si cele de tip mass market. In cazul in care si tu doresti sa ai o tinuta de toamna unica, dar interesanta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in:

  1. Esarfele

Oricine trebuie sa detina o esarfa confectionata din materiale de inalta calitate, datorita faptului ca acest produs aduce un plus de stralucire si unicitate tinutei. In cazul in care o esarfa este realizata din materiale naturale, precum bumbac sau chiar in, aceasta va putea fi folosita pentru tot parcursul anului, fiind perfecta atat pentru tinutele de toamna – iarna, cat si pentru cele de primavara – vara.

Mai mult de atat, pe piata se gasesc numeroase tipuri de esarfe, care sunt colorate in nuante extrem de placute, fapt pentru care acestea se vor putea potrivit in totalitate cu orice stil vestimentar abordat.

De altfel, este important de stiut faptul ca esarfele pot fi purtate in mai multe feluri. Asadar, aceasta poate fi pusa in jurul gatului si innodata in diferite moduri. Totusi, pentru un plus de glam, esarfele pot fi legate si in jurul gentilor si a palariilor, in special daca acestea sunt piese specifice pentru toamna. In cazul in care se doreste sa se contureze un stil rock, atunci este important sa se foloseasca esarfa pe post de curea sau chiar in jurul incheieturilor, impreuna cu diferite bratari si accesorii.

  1. Paltoanele

Una dintre cele mai reprezentative piese pentru iarna sunt paltoanele, datorita faptului ca aceste piese nu doar ca au un design unic si interesant, insa sunt si calduroase. Asadar, cu ajutorul unui palton se va putea realiza o tinuta interesanta, chic, dar care sa fie totodata si extrem de calduroasa.

Mai mult de atat, paltonul poate sa prezinte aceeasi nuanta ca si esarfa insa poate avea si nuante insa pot fi colorate si in nuante complementare, in asa masura incat sa se creeze un colour block interesant si inedit. In acest mod, o pata de culoare de dimensiuni considerabile, precum cea a paltonului va putea fi scoasa in evidenta usor cu ajutorul unei esarfe potrivite.

  1. Ghetele

Piesa de rezistenta din orice tinuta speciala pentru toamna este intotdeauna reprezentata de ghete. Acestea pot avea tocuri inalta sau chiar talpa perfect plana, in functie de preferintele fiecarei persoane in parte. De cele mai multe ori, ghetele sunt piese inedite, care se pot folosi perfect, atat impreuna cu paltoanele, cat si cu esarfele.

Odata folosite impreuna, acestea vor putea crea o tinuta interesanta, specifica de toamna. Mai mult de atat, ghetele vor oferi confortul termic necesar acestei perioade, cand temperaturile scad considerabil.

0 Shares
You May Also Like