catalin-botezatu-pedeapsa

Catalin Botezatu-Trei Vieti – PEDEAPSA

0 Shares
0
0
0

“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu. Este prima biografie autorizata a celebrului creator de moda, scrisa de jurnalista Monica Vlad.

Pret: 44,90 RON

 

PROMOTIE SPECIALA: in perioada 06.12 – 31.12.2010 pentru orice comanda online peste 500 RON primesti CADOU cartea “Trei vieti. Pedeapsa”.

“Trei vieti. Pedeapsa” este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viata lui Catalin Botezatu. Este prima biografie autorizata a celebrului creator de moda, scrisa de jurnalista Monica Vlad.

“Pedeapsa” reliefeaza experienta crunta a inchisorii, perioada cea mai neagra din viata lui Catalin, prezinta o lume dura in care un barbat rafinat, galant, care traise in lux, e aproape imposibil sa se adapteze. In 1996 Catalin Botezatu este incarcerat la Cremona, intr-o puscarie de maxima securitate, pentru ca era acuzat in tara de bancruta frauduloasa. Dupa ce luni de zile si-a cautat asociatul prin lume pentru a-l convinge sa se intoarca in Romania si sa isi rezolve problemele cu camatarii si legea, dupa ce este tinut captiv in Danemarca, se preda carabinierilor, in speranta ca asa va ajunge in Romania. Numai ca extradarea lui se lasa asteptata. Asadar, este nevoit sa se adapteze unui mediu nociv, care ii macina sanatatea fizica si psihica, taieste o adevarata drama care pe ce zi ce trece capata proportii hiperbolice, cunoaste tot felul de personaje si incearca experiente pe care si-ar fi dorit sa nu le cunoasca.

Cartea contine scrisorile in original pe care detinutul Catalin Adrian Botezatu i le-a scris mamei lui din puscaria de la Cremona, scrisori care aduc in fata publicului o alta imagine a lui Catalin Botezatu.
Monica Vlad s-a apucat de lucru la aceasta carte la doar cateva luni dupa ce Catalin Botezatu fusese eliberat din inchisoare, in urma cu aproape 11 ani, pentru ca starile prin care trecuse sa fie exprimate cat mai bine.
La cei 44 de ani ai creatorului de moda, e momentul ca povestile de viata ale lui Catalin Botezatu sa vada lumina tiparului.
Monica Vlad are 34 de ani, este jurnalist de presa mondena de doisprezece ani, iar acesta este romanul ei de debut. Prietenia cu Catalin Botezatu dateaza inca de la inceputurile ei jurnalistice si s-a sudat in timp.
“Prietenia cu Catalin este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care mi le-a dat viata, iar faptul ca mi-a incredintat mie povestea vietii lui, ca a avut incredere in condeiul meu, nu poate decat sa ma onoreze”.

0 Shares
You May Also Like