Ce aplicatii pentru mobil sunt acum in top?

Ce aplicatii pentru mobil sunt acum in top?

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile sau la baza telefoanelor mobile, fiind singurul mod in care poate fi folosit telefonul mobil, cum ar fi aplicatii de telefonie, mesagerie, navigatie, fotografiat, socializat si multe altele, si pot fi accesate cu o simpla apasare pe ecran.

Telefonul mobil vine deja cu aplicatiile de baza preinstalate si ofera un app store care permite descarcarea mai multor aplicatii de care ai putea avea nevoie. Printre alte obiecte tehnologice, smartphone-ul a inlocuit in mare masura GPS-ul pentru navigatia zilnica, fie cu masina, pe jos, cu bicicleta sau chiar pentru a folosi transportul public.

Cu toate acestea, exista o constrangere in acest sens: prezenta unei conexiuni la internet. Din fericire, exista aplicatii de navigatie GPS care functioneaza perfect offline.

Indiferent daca sunteti in strainatate, planul iar abonamentul nu va ofera un pachet de date mobile suficient sau calatoriti adanc intr-o zona la limita semnalului mobil pe care operatorul vostru de internet nu o acopera inca, puteti gasi intotdeauna drumul inapoi datorita selectiei noastre de cele mai bune aplicatii GPS disponibile fara internet conexiune, atat pe Android, cat si pe iPhone. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau.

Coyote

Notificari in timp real, sugestii pentru cel mai bun traseu si, bineinteles, directii ale radarului, este extrem de usor. Designul acestei aplicatii GPS este putin simplu, dar si eficient. Blocaj rutier? Aplicatia va ofera imediat o ruta alternativa.

HERE WeGo

Fost HERE Maps, HERE WeGo este o aplicatie GPS completa, gratuita, care poate functiona complet offline. HERE WeGo reuneste traseele detaliate ale tuturor mijloacelor de transport (masina, bicicleta, transport public, mers pe jos etc.) intr-o interfata clara si usor de manipulat.

Poate functiona pe un model similar cu Waze, descarcand datele hartii din mers, dar ofera si salvarea hartilor pentru stocarea locala pe dispozitivul vostru. Desi este posibil sa descarcati o harta completa a unei tari, HERE WeGo, pentru a economisi spatiu de stocare, va ofera, de asemenea, posibilitatea sa restrictionati descarcarea unei harti intr-o anumita regiune.

MAPS.ME

Bazat pe maparea OpenStreetMap open-source, MAPS.ME este complet gratuit si ofera imediat utilizatorilor sa descarce maparea pentru utilizare offline. De fiecare data cand cautati o ruta, aplicatia va verifica daca aveti deja harta referitoare la calatorie si, daca nu, va descarca odata pentru totdeauna, portiunea de harta in cauza.

Puteti alege sa descarcati harti la scara unei tari, a unei regiuni, a unui departament si chiar a unui oras. Toate hartile din aplicatie sunt actualizate in mod regulat folosind datele transmise de milioane de colaboratori la OpenStreeMap.

De asemenea, atata timp cat o harta este stocata local pe smartphone-ul vostru, toate cautarile de rute viitoare din zona vor functiona offline.

Pe langa oferirea de rute cu masina, MAPS.ME ofera si crearea de rute cu bicicleta, asigurandu-va ca urmati rute potrivite pentru acest mod de calatorie, oriunde in lume.

Aplicatia integreaza multe alte servicii, cum ar fi comanda unei calatorii Uber sau efectuarea unei rezervari de hotel prin Booking.com, toate direct din aplicatie.

OSMAND

OsmAnd, bazat pe celebrul Open Street Maps, va permite sa descarcati harti ale oricarei regiuni si chiar ofera imediat sa salvati o harta generala a lumii pentru o navigare GPS mai usoara.

0 Shares
You May Also Like