Ce artisti ar vrea tinerii sa vada in orasul in care locuiesc?

Ce artisti ar vrea tinerii sa vada in orasul in care locuiesc?

0 Shares
0
0
0

Persoanele tinere si nu numai, cu siguranta abia asteapta marile evenimente din orasul in care locuiesc, astfel incat sa evenimentele respective sa participe cei mai indragiti artisti romani.

In cazul in care discutam despre orasele mici, cu siguranta cele mai importante evenimente la care pot sa participle artisti de renume ar fi zilele orasului, insa pot sa existe si alte evenimente.

In cazul in care insa discutam despre orasele mari ale tarii, atunci este evident faptul ca pe toata durata anului pot avea loc mai multe evenimente foarte importante, in cadrul carora pot sa fie invitati cei mai renumiti artisti de la noi din tara.

Asadar, in cazul in care discutam despre orasele din zona Transilvaniei, chiar daca acestia au avut ocazia sa o vada de foarte multe ori pe viu pe Andra, cu siguranta isi doresc sa o revada ori de cate ori au ocazia, iar acest lucru este oarecum evident, tinand cont de faptul ca foarte multa lume considera ca Andra are cea mai frumoasa si cea mai puternica voce feminina din Romania.

Delia Matache este iarasi un nume foarte important din muzica romaneasca, un nume care este mereu pe buzele tuturor, asa ca este evident ca persoanele tinere si nu numai, sa isi doreasca o asemenea solista la un eveniment din orasul in care locuiesc.

Aceste doua artiste sunt foarte indragite in toata tara, si deja sunt nume foarte grele in industria muzicii romanesti, asa ca este evident faptul ca ele sunt la mare cautare in Romania.

Trebuie mentionat faptul ca din urma vin si alte artiste foarte indragite, precum Alina Eremia de exemplu, Nicole Cherry sau Lidia Buble, care au o voce foarte frumoasa, si care in ultimii ani au lansat cateva melodii foarte frumoase.

Cat despre interpretii romani, foarte multa lume se bucura atunci cand in orasul lor ajunge sa cante un nume important precum Smiley de exemplu, sau chiar si un nume mare precum Connect R.

Cat despre oamenii care deja au trecut de varsta de 30 de ani, acestia isi vor dori sa vada trupe importante in orasul in care locuiesc, precum Holograf, Directia 5, sau alte trupe care au ani grei de muzica in spate.

Tot aceasta categorie de persoane, se bucura foarte mult cand au posibilitatea de a vedea in orasul lor un artist desavarsit, precum Stefan Banica Jr de exemplu.

Ei bine, toate aceste nume mari sunt foarte indragite la noi in tara, insa trebuie sa ne mandrim si cu faptul ca tara noastra este reprezentata si in strainatate de artisti de renume.

Muzica romaneasca a fost facuta in ultimii ani cunoscuta in toata lumea datorita pieselor cantate de catre Inna, care este cel mai important nume romanesc al momentului, atunci cand vine vorba de muzica.

Cei care isi doresc sa le cante Inna in oras insa, trebuie sa stie faptul ca pentru un concert al acestei artiste, organizatorii vor avea de platit un pret Inna destul de mare, insa cu siguranta spectacolul va fi unul pe cinste.

Pe langa Inna, si Alexandra Stan este un nume cunoscut in toata lumea datorita meloriilor sale, insa fara discutie, Inna este cea mai cunoscuta interpreta din Romania la momentul actual.

0 Shares
You May Also Like